Hem / Nyheter & Event / Östergötland / Ansök om att bli Månadens UF-företag
Ansök om att bli Månadens UF-företag

Ansök om att bli Månadens UF-företag

Mellan oktober till maj tilldelar Ung Företagsamhet i Östergötland ett UF-företag från regionen utmärkelsen Månadens UF-företag. I samband med detta ges företaget uppmärksamhet och publicitet i Ung Företagsamhets olika kanaler.

Utmärkelsen finns till för att synliggöra alla delar i processutbildningen UF-företagande och visa upp den stora bredd av affärsidéer och branscher som Östergötlands UF-företag är verksamma inom. UF-företagens möjlighet att bli utsedda till Månadens UF-företag i Östergötland ökar desto mer de synliggör sig själva och är aktiva under hela verksamhetsåret.

Ansökan

Ett sätt att synliggöra sitt företag är att skicka in en ansökan. UF-företagare eller lärare till ett UF-företag kan skicka in en motivering som beskriver varför just sitt UF-företag ska tilldelas utmärkelsen Månadens UF-företag i Östergötland. I motiveringen ska det framgå vilket UF-företag det gäller, företagets affärsidé samt varför de ska tilldelas utmärkelsen. Motiveringen mailas sedan till ostergotland@ungforetagsamhet.se 

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.