Hem / Nyheter & Event / Östergötland / Dags för CAN Marketing att tävla i EM

Dags för CAN Marketing att tävla i EM

Årets upplaga av EM i Ung Företagsamhet, eller JA Europe Company of the Year, kommer att ske helt digitalt. CAN Marketing från Katedralskolan, Sveriges SM-vinnare och tävlingsrepresentanter, är med på länk från Linköping under onsdagens och torsdagens tävlingar.

Totalt sett deltar 40 UF-företag och 200 ungdomar från 39 länder i EM. Utöver de digitala intervjuerna och inskickade pitch-filmerna kommer även en digital utställning i 3D finnas mellan 16 och 18 på onsdagen, där man kan besöka varje UF-företag i en virtuell monter och även chatta med företagarna.

Det före detta UF-företaget och numera AB CAN Marketing tävlar i kategorierna Årets UF-företag, Public Choice Awards, JA Alumni Europe Leadership Award och EDP Green Entrepreneurship Award. Den sistnämnda är det enbart fem företag från hela Europa som kvalificerar sig till, och är tillägnad företag med en särskilt grön profil.

En helt ny tävling för i år är Public Choice Awards, en öppen online-omröstning som alla företag deltar i. Fram till fredag klockan 11:00 är slussarna öppna, missa inte att rösta här: https://www.jacompanyoftheyear.org/teams/. Heja Sverige och CAN!

 

Livesändning invigning onsdag 10:00 – 10:30

http://www.jacompanyoftheyear.org/livestream/

Livesändning prisutdelning fredag 15 – 17:00

http://www.jacompanyoftheyear.org/livestream/

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.