Hem / Nyheter & Event / Östergötland / Glad sommar!
Glad sommar - Östergötland

Glad sommar!

Glad sommar önskar Ung företagsamhet i Östergötland! 

TACK för ett fantastiskt UF-år! Vi hoppas att du har haft ett roligt och givande år som UF-företagare och att du tar med dig många minnen och erfarenheter från läsåret som gått. Vi på UF-kontoret i Östergötland är otroligt imponerade över alla UF-företagares insats under året. Framförallt hur ni har hanterat de utmaningar ni ställts inför till följd av Covid-19. Det ni har visat upp är entreprenörskap – på riktigt!

Glöm inte bort att ladda ner ditt UF-intyg & att gå med i nätverket UF Alumni, så ses vi förhoppningsvis snart igen! 

Gå med i UF-alumni redan idag! 

 

Vi vill rikta ett särskilt TACK till alla fantastiska UF-lärare, skolledare och verksamma på grundskolan, som under detta utmanande år hittat nya lösningar och sätt att undervisa och på så sätt fyllt läsåret med glädje och nya erfarenheter för för Östergötlands barn och unga.  Slutligen ett stort tack till våra samarbetspartners, rådgivare och UF-vänner där ute. Tack för att ni är med och bygger Östergötlands framtid!  

 

Från och med nästa vecka arbetar en begränsad personalstyrka och UF-kontoret håller stängt för externa aktiviteter under juli månad. Vi är tillbaka med ny energi i början av augusti. 

 

Trevlig sommar önskar UF-kontoret!

William, Jacob, Hanna, Linnea & Lars

UF-kontoret östergötlan

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.