Hem / Nyheter & Event / Östergötland / Nytt partnerskap med Reklam & Co
Reklam &Co

Nytt partnerskap med Reklam & Co

Idag kan Ung Företagsamhet i Östergötland stolt presentera ett nytt partnerskap med Reklam & Co in Sweden AB. Samarbetets syftar till att ge regionens UF-företagare nya verktyg för att skapa en professionell grafisk profil och digital identitet.

Reklam & Co är en kreativ byrå med säte i Motala som sedan 2018 har skapat innovativa lösningar för företag inom webbutveckling, digital marknadsföring, foto & film, både i och utanför Östergötland.

Inför läsåret 2021/2022 ska Reklam & Co utveckla en plattform där UF-företagare till ett förmånligt pris erbjuds konsultation och hjälp att skapa en grafisk profil och ta fram grafiskt material. Erbjudandet kommer finnas tillgängligt i inloggat läge för registrerade UF-företagare i Östergötland.

Efter ett år i pandemi kan vi konstatera att ingen årskull tidigare har varit lika bra på att bygga webbshoppar som denna. Även efter pandemin ser vi att det kommer bli allt viktigare för våra UF-företag att profilera sig på marknaden för att nå ut till sina kunder, både fysiskt och digitalt. Tillsammans med Reklam & Co hoppas vi kunna ge nästa läsårs UF-företagare ytterligare verktyg för att lyckas med just detta. Säger Hanna Edström, Regionchef på Ung företagsamhet.

Utöver erbjudandet till UF-företagen kommer Reklam & Co även producera nästa läsårs StartUp – Kick off för UF-företagare, som sänds live från Motala den 22 september kl 13:30. Det vill ni inte missa!

Våra partners bygger sveriges framtid

 

Läs mer om Reklam & Co

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.