Hem / Nyheter & Event / Östergötland / Registrering för UF-företagare

Registrering för UF-företagare

Tisdag 1 september 08:00 öppnar registreringen 


Instruktionsfilm:

 

Till registreringen


Såhär gör du: 

När registreringen öppnar hittar du en direktlänk på startsidan till ungforetagsamhet.se. Klicka på länken och följ instruktionerna. 

Steg 1 - Registrering av personuppgifter

Fyll i alla dina uppgifter, ange din e-post och lösenord, samt välj region och fyll i uppgifter om din skola. Du måste också ta del av och godkänna Ung Företagsamhets regler och integritetspolicy.

steg 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Steg 2 - Skapa eller anslut till ett UF-företag

I detta steg kan du välja mellan att skapa ett nytt UF-företag eller att ansluta till ett befintligt. Det räcker alltså med att en medlem i företaget registrerar ert UF-företag, medan resterande medlemmar ansluter till företaget i samband med registreringen. Väljer du att skapa ett nytt UF-företag fyller du i alla uppgifter om företaget, lärare, antalet medlemmar  och affärsidé. Väljer du att ansluta dig till ett redan befintligt UF-företag klickar du i UF-företagets namn i scroll-listan samt din roll i företaget.

Steg 2

Steg 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Steg 3 - Bekräftelsemejl

När du är klart med steg 1 och 2 kommer du få ett bekräftelsemejl skickat till mejlen du angivit i det första steget. När du fått ditt mejl kan du för första gången logga in på hemsidan och därmed aktivera ditt konto. Du bör ha bekräftelsen i din inkorg inom 2 minuter. 

Steg 3

 


Steg 4 - Betala registreringsavgiften och Lägg till rådgivare

När du för första gången loggar in på ungforetagsamhet.se hamnar du på startsidan i inloggat läge. Under Fas 1 hittar du direktlänkar för att betala registreringsavgiften och att lägga till en rådgivare. När du både betalat registreringsavgiften och lagt till minst en rådgivare, flyttas du automatiskt vidare till Fas 2, där du kan ladda ner ditt registreringsbevis. 

Fas 1

 

Fas 2

 

Kontakta oss på UF-kontoret om du behöver hjälp eller stöter på problem. Lycka till! 

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.