Hem / Nyheter & Event / Östergötland / Stipendieutdelning

Stipendieutdelning

Unga entreprenörer prisas med stipendium

Emax stipendiet har tilldelats fyra drivna unga entreprenörer som prisas för sitt engagemang, målmedvetenhet och drivkraft. Stipendiet möjliggör en plats på Emax - ett evenemang för Sveriges främsta unga entreprenörer. 

Linköping 

I Linköping tilldelades stipendiet Arvid Sundin, VD i BioBox UF och Eric Carlqvist, Ekonomiansvarig i CAN Marketing UF. Stipendiet delades ut av Linköpings Kommun på trappan till Stadshuset av Näringslivsdirektör Louise Felldin. 


arvidEric

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Norrköping

I Norrköpings Rådhus tilldelades Nathalie Coursell, Administratör i Nicks Finsnickeri UF och Emilia Löfberg, VD i Equal Care UF, stipendiet från Norrköpings Kommun. Stipendiet delades ut av Näringslivsdirektör Pontus Lindblom. 

NathalieEmilia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emax

Emax är evenemanget för Sveriges främsta unga entreprenörer, med syftet att ge kunskap, inspiration, nätverk och möjlighet att utvecklas i sitt entreprenörskap. 

För nittonde gången arrangeras Emax Sverige där årets upplaga kommer att ske digitalt. För de drygt 100 deltagarna väntar föreläsningar av inspirerande entreprenörer, fördjupande workshops, stora nätverksmöjligheter och coachning genom hela evenemanget av utbildade coacher. Dessutom tävlar deltagarna i Emax Challenge, som med målet att skapa nästa framgångsrika Impact Startup låter dig uppleva intensiv idégenerering, lagarbete och problemlösning kopplat till FN:s globala mål.

Emax

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.