Hem / Nyheter & Event / Östergötland / Tävlingsdagar 7 & 8 mars
Tävlingar

Tävlingsdagar 7 & 8 mars

De klassiska tävlingarna kommer genomföras och avgöras under Östergötlands tävlingsdagar 7 och 8 mars, där de tävlande träffar juryn i digitala mötesrum via Microsoft TeamsDe UF-företag som imponerar mest på juryn i respektive kategori tar sig vidare till SM i Ung Företagsamhet. Vinnarna presenteras under en digitala prisceremoni torsdag 10 mars.

Juryn kommer gallra bland företagets skriftliga bidrag, och de företag som uppfyller kriterierna kommer bli kallade till en digital intervju på tävlingsdagarna 7 och 8 mars. Den digitala intervjun ersätter intervjun som annars skulle genomförts på er utställningsplats på mässgolvet. 

Tillvägagångsätt 

I kategorin Årets UF-företag träffar de tävlande juryn för en 4 min pitch följt av 10 min intervju. I kategorin Årets säljare är det 10 min säljsamtal där säljaren ska försöka sälja sitt UF-företags produkt till en jurymedlem. På tävlingsdagarna genomförs det digitala mötet i alla andra kategorier i form av en 10 minuter intervju, där juryn ställer frågor som komplement till det inskickade skriftliga bidraget. UF-företaget svarar på juryns frågor efter bästa förmåga, och juryn gör en helhetsbedömning där de väger in både det skriftliga bidraget och intervjun.

Nedan hittar du information om alla tävlingskategorier för Östergötland (inloggning krävs). 

Klicka på vardera tävling för att se tävlingskriterierna. Schema för när ert UF-företag träffar juryn meddelas via mail. 

 

Måndag 7 mars 

- Kval Årets UF-företag (Pitch + intervju)

- Kval Årets Vara (Intervju)

- Årets Ekologiskt hållbara UF-företag (Intervju)

 

Tisdag 8 mars 

- Final Årets UF-företag (Pitch + intervju)

- Final Årets Vara (Intervju)

- Årets Tjänst (Intervju)

- Årets Säljare (Säljsamtal med juryn)

- Årets Hantverkare (Intervju)

- Årets Socialt hållbara UF-företag (Intervju)

 

Tävlingar som avgörs utan digitalt möte med juryn

- Årets Affärsplan

- Årets Innovation (Avgörs enbart på det skriftliga bidraget). 

- Årets UF-skola (enbart synlig för lärare) - Deadline 19 februari

 

Deltagaravgift 

Att delta i de regionala tävlingarna kostar 350 kronor. Avgiften betalas en (1) gång, oavsett hur många tävlingar ni väljer att ställa upp i. Efter er digitala anmälan och att ni har betalat deltagaravgiften är er anmälan fullständig.  Deltagaravgiften betalas in till bankgiro 394-4873 eller via swish till 123 084 66 18. Ange UF-företaget och namn i betalningen. Deltagaravgiften går till de omkostnader vi har i samband med den digitala prisutdelningen. (Om ni sedan tidigare betalat in deltagaravgiften i samband med er mässanmälan kan ni bortse från denna avgift.) 

 

För mer information om tävlingsdagar och prisutdelning, besök vår eventsida för Entreprenörskap på riktigt 2022: 

https://ungforetagsamhet.se/entreprenorskap-pa-riktigt-2022-1

 

Senast uppdaterad  07/03/22 

 

Vid frågor, kontakta: 

William Almevik, Projektledare Ung Företagsamhet 

Tel: 0700-32 28 65 

E-post: william.almevik@ungforetagsamhet.se 

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.