Hem / Nyheter & Event / Östergötland / Tekniska verken Innovation Camp 2021
TVIC21

Tekniska verken Innovation Camp 2021

Torsdagen den 11 november är det för nionde året i rad dags för Tekniska verken i Linköping Innovation Camp. Omkring 60 gymnasieungdomar från hela länet har i uppdrag att tillsammans i lag lösa ett case. Temat för årets Innovation Camp har fokus på att förändra beteendemönster.

Tekniska verken Innovation Camp är en årlig innovationstävling som riktar sig till alla elever i alla årskurser på gymnasiet i Östergötland. Under tävlingen får deltagare tillsammans i lag, kombinera sina kunskaper och erfarenheter på ett spännande sätt för att lösa ett problem på kort tid. Här ställs kunskaper på prov inom kreativitet, initiativförmåga och samarbete. Utmaningen är att tillsammans komma på en lösning som sedan skall presentera både skriftligt och muntligt inför en jury. Det lag som lyckas övertyga juryn om att just deras lösning är den bästa står slutligen som vinnare.

Via länken nedan kommer du till vår event-sida, där du kan ta del av årets case och följa dagens livesändningar. 

Till eventet

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.