Den här sidans innehåll kommer från region Östergötland. Välj Östergötland som din region här eller välj en annan region här.

Testa din kreativitet på Tekniska verken Innovation Camp 2018

Tekniska verken Innovation Camp är en intensiv 21 timmars innovationstävling som går av stapeln den 8-9 november för dig som går på gymnasiet i Östergötland.

2018-09-12

Östergötland

80 deltagare i olika grupper kommer att samarbeta, pressa sig och utmanas för att nå slutmålet som är att presentera en lösning på ett skarpt case från Tekniska verken. Vi kan lova en oförglömlig upplevelse för alla deltagare.

Under de 21 timmarna får grupperna input från några av Tekniska verkens experter, externa föreläsare och coacher från Ung Företagsamhet. När deltagarna är som tröttast krävs det att leverera en bra presentation inför en kritisk jury. Efter 21 timmar utser juryn vilken grupp som kommit med den bästa idén.

Tekniska verken Innovation Camp arrangeras tillsammans med Ung Företagsamhet i Östergötland och är en del av East Sweden Innovation Week 2018.

Mer information kommer att publiceras löpande på denna sida, på Tekniska verkens hemsida och på Facebooksidan för eventet. Kika in för att hålla dig uppdaterad.

 

Du kan anmäla dig redan idag här!

 

Har du frågor om eventet är du välkommen att kontakta Sarah Åkerblom på mail sarah.akerblom@ungforetagsamhet.se

 

Vi ses!

Nyheter

 • UF-elever från Östergötland deltog på Emax

  Östergötland Linköpings kommun, genom Näringsliv och Tillväxt, och Norrköpings kommun, genom Näringslivskontoret, har i samarbete med Ung Företagsamhet i Östergötland delat ut två Emax stipendier vardera till gymnasieungdomar som har genomfört processutbildningen UF-företagande.
 • ALUMNIREPORTAGET - MARGARETHA LANGUEVILLE

  Östergötland I år genomför över 31 000 gymnasieungdomar Ung företagsamhets processutbildning. Dessa elever är fördelade på 9 635 UF-företag över hela Sverige. Sedan starten 1980 har Ung företagsamhet utbildat över 420 000 ungdomar genom processutbildningen UF-företagande. En av de första var Margaretha Langueville.
 • Alumnireportaget - Hamza Mostafa

  Östergötland Den 24 april mottog två östgötska UF-alumner stipendiet Kompassrosen. En av dem var Hamza Mostafa som prisas för sitt värdebaserade ledarskap. Stipendiet delades ut på Kungliga slottet av ingen mindre än H.M Konungen.
 • Så tänker finalisten Henrik om UF-företagande

  Östergötland Henrik Samuelsson från Platengymnasiet i Motala vann Årets UF-lärare i Östergötland och är nu en av fem finalister som har gått vidare till SM i Ung Företagsamhet i Stockholm den 6-7 maj. Här kan du läsa om hans tankar kring UF-företagande!
 • Månadens UF-företag i Maj – Hair UF

  Östergötland Ninni Lemvig och Julia Köhl läser andra året på Anders Ljungstedts gymnasiums hantverksprogram, med inriktningen frisör. Tillsammans driver de UF-företaget Hair UF.