Den här sidans innehåll kommer från region Östergötland. Välj Östergötland som din region här eller välj en annan region här.

Testa din kreativitet på Tekniska verken Innovation Camp 2018

Tekniska verken Innovation Camp är en intensiv 21 timmars innovationstävling som går av stapeln den 8-9 november för dig som går på gymnasiet i Östergötland.

2018-09-12

Östergötland

80 deltagare i olika grupper kommer att samarbeta, pressa sig och utmanas för att nå slutmålet som är att presentera en lösning på ett skarpt case från Tekniska verken. Vi kan lova en oförglömlig upplevelse för alla deltagare.

Under de 21 timmarna får grupperna input från några av Tekniska verkens experter, externa föreläsare och coacher från Ung Företagsamhet. När deltagarna är som tröttast krävs det att leverera en bra presentation inför en kritisk jury. Efter 21 timmar utser juryn vilken grupp som kommit med den bästa idén.

Tekniska verken Innovation Camp arrangeras tillsammans med Ung Företagsamhet i Östergötland och är en del av East Sweden Innovation Week 2018.

Mer information kommer att publiceras löpande på denna sida, på Tekniska verkens hemsida och på Facebooksidan för eventet. Kika in för att hålla dig uppdaterad.

 

Du kan anmäla dig redan idag här!

 

Har du frågor om eventet är du välkommen att kontakta Sarah Åkerblom på mail sarah.akerblom@ungforetagsamhet.se

 

Vi ses!

Nyheter

 • Alumnisitdown med Nilla Fischer

  Östergötland Vecka 47 genomförs ledarskapsveckan nationellt inom UF-alumninätverket. I Östergötland gör vi något alldeles särskilt av det här tillfället: Tisdagen den 19 november är du som UF-alumn välkommen på sitdown tillsammans med Sveriges bästa fotbollsspelare: Nilla Fischer!
 • Alumnireportaget: Profilservice.se - från UF till AB!

  Östergötland Jag har stämt träff med Adam Zollner, UF-alumn och VD på Profilservice Nordic AB. Vi träffas på hans kontor på Tornby Handelsområde i Linköping. I lokalerna finns förutom kontor även ett showroom för profilprodukter samt ett tryckeri. Passande nog dagen till ära är jag klädd i Ung företagsamhets karakteristiska magnetarosa pikétröja, svart bomberjacka med vår logga samt en UF-väska, eftersom jag kommer direkt från ett skolbesök i Motala.
 • Årets årsredovisning 2019

  Östergötland Ella, Elin och Maya drev 2018/2019 UF-företaget BagsForNature UF på Klara gymnasium i Linköping. De avslutade sitt UF-år med att skriva Östergötlands bästa årsredovisning och kammade därmed hem priset för Årets årsredovisning 2019!
 • Månadens UF oktober 2019

  Östergötland Hos Ung företagsamhet i Östergötlands tilldelas varje månad ett UF-företag i regionen utmärkelsen Månadens UF-företag. Utmärkelsen tilldelas ett företag som det regionala UF-kansliet vill uppmärksamma extra under en månads tid.
 • Möt guldpartnern LIWE Estate

  Östergötland LIWE Estate drivs av Matilda Lidén och Johan Westergren. Matilda Lidén är registrerad fastighetsmäklare sedan 2012 och har drivit eget företag sedan 2009. Johan Westergren är verksam som fastighetsmäklare sedan 1982 och har från 2013 specialiserat sig på kommersiella transaktioner.