Den här sidans innehåll kommer från region Östergötland. Välj Östergötland som din region här eller välj en annan region här.

Testa din kreativitet på Tekniska verken Innovation Camp 2018

Tekniska verken Innovation Camp är en intensiv 21 timmars innovationstävling som går av stapeln den 8-9 november för dig som går på gymnasiet i Östergötland.

2018-09-12

Östergötland

80 deltagare i olika grupper kommer att samarbeta, pressa sig och utmanas för att nå slutmålet som är att presentera en lösning på ett skarpt case från Tekniska verken. Vi kan lova en oförglömlig upplevelse för alla deltagare.

Under de 21 timmarna får grupperna input från några av Tekniska verkens experter, externa föreläsare och coacher från Ung Företagsamhet. När deltagarna är som tröttast krävs det att leverera en bra presentation inför en kritisk jury. Efter 21 timmar utser juryn vilken grupp som kommit med den bästa idén.

Tekniska verken Innovation Camp arrangeras tillsammans med Ung Företagsamhet i Östergötland och är en del av East Sweden Innovation Week 2018.

Mer information kommer att publiceras löpande på denna sida, på Tekniska verkens hemsida och på Facebooksidan för eventet. Kika in för att hålla dig uppdaterad.

 

Du kan anmäla dig redan idag här!

 

Har du frågor om eventet är du välkommen att kontakta Sarah Åkerblom på mail sarah.akerblom@ungforetagsamhet.se

 

Vi ses!

Nyheter

 • Alumnirepotaget: Therése Thard

  Östergötland Jag träffar Therése Thard på hennes kontor i ett av Norrköpings mest säregna hus, ”Strykjärnet”, på ön Laxholmen mitt i Motala ström. Där driver hon tillsammans med sin sambo företaget MyGizmo AB.
 • Kallelse till Årsmöte för Ung Företagsamhet i Östergötland

  Östergötland Ung Företagsamhet i Östergötland håller årsmöte för verksamhetsåret 2018 torsdagen den 25 april klockan 11.00 – 12.00 på Kungsgårdsgymnasiet i Norrköping.
 • Månadens UF-företag i april: Punktmarkering Fotboll UF

  Östergötland Theodor Skarp, Robin Hovsby, Melvin Danielsson, Arvid Hagström och Sebastian Wigerbäck är grundarna av Punktmarkering Fotboll UF som varje vecka ger ut ett nytt avsnitt av sin podcast med samma namn. Killarna läser ekonomiprogrammet med fotbollsinriktning på Bildningscentrum Facetten i Åtvidaberg och spelar i ÅFF:s U19 lag.
 • Årets UF-kommun 2019

  Östergötland Två kommuner delar förstaplaceringen i årets UF-kommun 2019!
 • Alumnireportaget - Elin Namnieks

  Östergötland Elin Namnieks är tjejen från Vimmerby som tagit klivet ut i världen för att förverkliga sina drömmar.