Den här sidans innehåll kommer från region Östergötland. Välj Östergötland som din region här eller välj en annan region här.

Testa din kreativitet på Tekniska verken Innovation Camp 2018

Tekniska verken Innovation Camp är en intensiv 21 timmars innovationstävling som går av stapeln den 8-9 november för dig som går på gymnasiet i Östergötland.

2018-09-12

Östergötland

80 deltagare i olika grupper kommer att samarbeta, pressa sig och utmanas för att nå slutmålet som är att presentera en lösning på ett skarpt case från Tekniska verken. Vi kan lova en oförglömlig upplevelse för alla deltagare.

Under de 21 timmarna får grupperna input från några av Tekniska verkens experter, externa föreläsare och coacher från Ung Företagsamhet. När deltagarna är som tröttast krävs det att leverera en bra presentation inför en kritisk jury. Efter 21 timmar utser juryn vilken grupp som kommit med den bästa idén.

Tekniska verken Innovation Camp arrangeras tillsammans med Ung Företagsamhet i Östergötland och är en del av East Sweden Innovation Week 2018.

Mer information kommer att publiceras löpande på denna sida, på Tekniska verkens hemsida och på Facebooksidan för eventet. Kika in för att hålla dig uppdaterad.

 

Du kan anmäla dig redan idag här!

 

Har du frågor om eventet är du välkommen att kontakta Sarah Åkerblom på mail sarah.akerblom@ungforetagsamhet.se

 

Vi ses!

Nyheter

 • Månadens UF-företag i februari 2019 är Areal Arts UF

  Östergötland Företaget som förenar nytta med nöje!
 • Månadens UF-företag januari 2019 är C.Bouton UF

  Östergötland Företaget som med hjälp av industriell teknik levererar exklusiva och personliga accessoarer.
 • UF-företagande – en växande trend

  Östergötland Hela 1 431 gymnasieelever i Östergötland driver UF-företag i år. – "UF-företagande är en växande trend bland unga", säger Jonna Castell, regionchef, Ung Företagsamhet i Östergötland.
 • Alumnireportaget - Jessica Söderquist

  Östergötland Jessica läser sitt första år på universitetet och pluggar till ämneslärare i svenska och religion. Under läsåret 2017/2018 drev hon företaget Barnväktarna UF tillsammans med fem klasskompisar. De läste Barn och Fritid på Carlsunds Utbildningscentrum i Motala vilket gjorde dem väl lämpade för sitt uppdrag…Barnväktarna UF.
 • Månadens UF-företag i december är Green Storage UF

  Östergötland Alice Uneram, William Rudin. Vendela Axelsson, Carl Kronander och Emelie Bogren driver tillsammans UF-företaget Green Storage UF på Kunskapsgymnasiet i Norrköping.