Hem / Nyheter & Event / Östergötland / UF-lärare prisas på Norrköpings näringslivsgala
Norrköpings Näringslivsgala

UF-lärare prisas på Norrköpings näringslivsgala

Igår arrangerades Norrköpings näringslivsgala, där flera prestigefyllda priser delades ut till lokala entreprenörer, drivna ledare och framstående företag. 

Bland de första priserna att delas ut för kvällen var Let's create Norrköping-priset som tilldelas ALLA viktiga UF-lärare i Norrköpings kommun. Genom Let's create Norrköping-priset vill kommunen lyfta fram de goda krafter som finns i samhället som arbetar för att stärka och motivera barn och unga. Norrköpings kommun vill också lyfta fram vikten av samarbete, engagemang och delaktighet för att ge barn och unga en bra utbildningsgrund och en god framtidstro. 

Motiveringen: 

”Året Let´s Create Norrköping går till en yrkeskategori som möjliggör en hållbar och långsiktig tillväxt i arbetslivet. Genom sitt engagemang skapar de kunskap och en nyfikenhet på entreprenörskap bland unga. Med ovärderliga verktyg formas morgondagens entreprenörer och företagsledare i dagens skola. Årets Let´s Create Norrköping går till alla viktiga UF-lärare i Norrköpings kommun."

På plats för att ta emot priset var UF-lärarna Viktor Storm från Kunskapsgymnasiet i Norrköping och Elin Heinemark från De Geergymnasiet (till höger i bild). Till vänster i bild syns även Lejla Gros, samordnare för näringslivsfrågor på utbildningskontoret i Norrköpings kommun. 

 

Stort grattis och varmt tack säger vi på Ung Företagsamhet till ALLA Norrköpings UF-lärare! 

 

 

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.