Hem / Nyheter & Event / Östergötland / Ung Företagsamhet söker projektledare gymnasiet

Ung Företagsamhet söker projektledare gymnasiet

Ung Företagsamhet Östergötland söker en entreprenöriell, utvecklingsbenägen ochvetgirigperson som tillsammans med ossvill verka för att fler elever i Östergötland ska få chansen att driva ett UF-företag under sin gymnasietid.

Du ärutåtriktad, har lätt för att ta nya kontakteroch har förmågan att fånga intresset och inspirera framföralltskolledare ochlärare men ävenelever.  

Tjänsten består i huvudsak av: 

  • Införsäljning av Ung Företagsamhets utbildningskoncept på länets gymnasieskolor  
  • Utveckling av utbildningaroch Ung Företagsamhets erbjudande till skolor  
  • Ansvarför att utbilda och arrangera utvecklande aktiviteter för lärare  
  • Nära kontakt och stöd till våra lärareochskolledare  
  • Delta i mässor och andra aktiviteter som genomförs av regionkontoret   

Vi sökeren utåtriktad och målfokuserad kollega som gillar försäljning och har lätt för att kommunicera i både skrift och tal. Du ska ha ett starkt intresse av attskapa och bibehålla goda relationer. I den här rollen når du framgång om du känner starkt för entreprenörskap och ungdomars utveckling. Det är viktigt att du trivsmed att prata inför både små och stora grupper,entusiasmera och utbilda samt är lösningsorienterad. Arbetet är fritt och självständigt, men samtidigt jobbar vi tätt ihop i vårt team där energi, glädje och laganda är viktigt. Du ärinsatt i skolansoch lärarens roll, dessförutsättningar och har kännedom om skolans styrdokument.Det är meriterande om du är utbildad lärare eller har erfarenhet inom skolans värld, men det viktigaste är dina personliga egenskaper, erfarenheter och din inställning.Det är meriterande om duockså hargod kännedom om eller har erfarenhet av UF-företagande. Periodvis är det många aktiviteter på gång samtidigt, så du behöver gilla högt tempo och vara flexibel för att hugga i där det behövs.Körkort är ett krav. 

Vi erbjuderett kul, omväxlande och utvecklande jobb med många externa kontakter både inom skola, kommun, näringsliv och andra organisationer. Vi är ettkreativt, målinriktat och handlingskraftigt team där du harmöjlighet att påverka verksamheten. Ditt arbetepräglas av eget ansvar och stor delaktighet.   

Tjänsten är en heltid med provanställning i 6 månader. Vi har vårt kontor i centrala Linköping, men tjänsten innebär en hel del resor i hela regionen. Vissa aktiviteter och evenemang kan förekomma på kvällstid och ibland helger.   

 

Om Ung Företagsamhet (UF): 

Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom processutbildningen UF-företagande, där elever utvecklar sin kreativitet, företagsamhet och kunskap om företagande. Sedan 2009 arbetar vi även med läromedel för entreprenörskap i grundskolan och driver nätverket UF-alumni. Vi har 24 regionkontor, ett nationellt kansli och ca 100 anställda i hela landet.  

  
Tillträde: 

Tjänsten är ett en tillsvidareanställningpå 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar6 månadersprovanställning.  

 

Ansökan:   

Ansök senast 16 juni.Intervjuer sker löpande.  

Välkommen med din ansökantill:

Hanna Edström, Regionchef

E-post: hanna.edstrom@ungforetagsamhet.se

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.