Hem / Nyheter & Event / Östergötland / Välkommen till ditt UF-år!

Välkommen till ditt UF-år!

Nu laddar vi upp inför ett nytt och spännande år med UF-företagande

Välkommen till UF-året 2020/2021! 
Vi på UF-kontoret ser fram emot ett nytt år med nya framgångsrika affärsidéer tillsammans med er.

 

UF-kontoret

Vi på UF-kontoret i Östergötland finns här för dig som hjälp och stöd under ditt UF-år. Tveka inte att höra av dig!

Hanna Edström
Regionchef

Förra läsåret likväl som starten på detta har präglats av den pandemisituation som råder, trots detta har vi kunnat glädjas åt vissa höjdpunkter. Genom CAN Marketing fick vi en SM vinnare och vi fick även glädjen att följa dem på EM, om än digitalt. Nu blickar vi framåt mot ett nytt spännande läsår tillsammans med er!

/Hanna

Hanna

 

 

 

 

 Kontakt:
Tel: 0705 87 30 10
Epost: hanna.edstrom@ungforetagsamhet.se

 

William Almevik
Skolinformatör

Till dig som UF-företagare 

Hej och varmt välkommen till ditt år som egenföretagare.

Min tjänst är helt tillägnad er, årets UF-företagare. Under hösten hoppas jag få träffa många av er i klassrummet, alternativt genom digitala besök för att berätta mer om UF-året och om ni har frågor eller funderingar under året är det till mig ni ska höra av er.

Vi lever i en ovis tid, full av restriktioner. Självklart påverkar detta näringslivet i stort, men även er som UF-företagare. Coronapandemin innebär till viss del begränsningar, det är exempelvis inte lämpligt att arrangera större event som ett UF-företag. Ni måste även fundera extra kring hur ni ska nå era kunder, om fysisk försäljning på mässor och marknader inte är möjlig. Däremot har Coronapandemin även inneburit att nya behov har uppstått. Efterfrågan på hemleveranser har aldrig varit större, byggvaruhusen behöver ta in extrapersonal för att möta köptrycket, och toalettpappret i butikerna var slut hela våren. Vilka nya behov kan ni identifiera, och hur kan ni dra nytta av dessa när ni väljer ert UF-företags affärsidé?

Jag ser fram emot att få följa er under året. Stort lycka till med ert UF-år!

/William

William

 

 

 

 

 Kontakt:
Tel: 
013 470 38 84
Epost: william.almevik@ungforetagsamhet.se

 

Anna Wallin
Projektledare Gymnasiet


Lars Hindrum
Projektledare Grundskolan och Gymnasiet

Till dig som UF-lärare

2020, detta speciella år, kommer UF-året inte vara sig likt. Vi på UF ställde under våren, precis som alla andra, om oss till att bli mer digitala. Tack vare denna digitalisering har vi kunnat tillgängliggöra våra aktiviteter till fler lärare och elever och kommer så fortsatt att göra under detta läsår. Två saker ser vi speciellt fram emot under hösten; att få träffa alla nya och gamla UF-lärare (på distans och ibland fysiskt med avstånd) och att få lära oss mer om de nya spännande affärsidéer bland Östergötlands UF-företag som otvivelaktigt kommer i spåren av pandemin.

I år handleder omkring hundra UF-lärare i Östergötland UF-företag, ni är oerhört viktiga för såväl era elever som för utvecklingen av Östergötlands näringsliv. I våra kontakter med kommuner, regionen och näringslivet hyllar de återkommande det arbete som läggs ned inom ramen för UF. Det är ni en stor del av!

/Lars och Anna

Anna

Lars


Kontakt:
Anna Wallin
Tel: 
013 470 38 85

Epost: anna.wallin@ungforetagsamhet.se

Lars Hindrum
Tel: 013 470 38 81

Epost: lars.hindrum@ungforetagsamhet.se

 

Amanda Svensson
Projektledare Event och Kommunikation

Vikarierar för Sarah Åkerblom

Missa inte terminens första event där vi sparkar igång UF-året! Streama vår livesända digitala kickoff Startup 2020 - Kickoff för UF-företagare den 23 september och inspireras inför ditt UF-år. Har du frågor om andra evenemang eller webben är det mig du kontaktar. Jag hjälper dig gärna! 

Spana in den digitala utbildningen Välkommen till Företagsamheten som är en bra start för sig som ny UF-företagare. Du hittar den i inloggat läge på vår hemsida under Digitala utbildningar. Vi har även många nyheter för i år där du bl.a. kan testa din affärsidé i Affärsidékollen och få tips och guidning i vad just du behöver tänka lite extra på med din affärsidé. Genom det nya hållbarhetsspåret Hållbart företagande får du en uppsättning verktyg och information för att kunna driva ett mer hållbart företagande. Allt detta finner du i inloggat läge på vår hemsida. Du kan logga in efter registrering som öppnar den 1 september kl 8:00. 

Vi ses! 

/Amanda

Amanda

 

 

 

 

 

 

Kontakt:
Tel: 013 470 38 82
Epost: amanda.svensson@ungforetagsamhet.se

 

Vi hälsar alla UF-företagare och lärare varmt välkomna till ett nytt läsår!

 

Slutligen vill vi tacka våra fantastiska partners som stöttar oss och som fortsätter finnas vid vår sida!

Partners

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.