Hem / Nyheter & Event / Östergötland / Välkommen till en ny termin med Ung företagsamhet
2021

Välkommen till en ny termin med Ung företagsamhet

Välkommen till en ny termin tillsammans med Ung företagsamhet i Östergötland. Vi ser fram emot ett nytt år fyllt av nya idéer och ny kreativitet. 2021 kommer även bjuda på många nyheter, och vi vill passa på att berätta om några av dem nedan.

 

UF-gallerian

Ung företagsamhet presenterar stolt UF-gallerian.

Måndagen den 1 februari lanserar Ung företagsamhet en nationell UF-galleria, där alla UF-företag i Sverige får möjlighet att skapa ett eget digital UF-skyltfönster. Redan den 20 januari får samtliga UF-företag i regionen tillgång till att redigera sitt skyltfönster, via inloggat läge på sajten. Jurydeltagare kommer använda denna plattform under tävlingsdagarna och kunder kan kontinuerligt besöka er sida.

I samband med E-week kommer Ung företagsamhet marknadsföra den digitala gallerian nationellt.

Mer information kommer. 

 Toppbild UF-gallerian

 

 

Tävlingsdagar – vecka 10

Onsdagen den 10 och torsdagen den 11 mars genomförs två digitala tävlingsdagar där ni som UF-företag kommer möta juryn via videosamtal i de kategorier som kvalificerar till SM i Ung företagsamhet.

Redan nu kan ni skicka in ett skriftligt tävlingsbidrag som kommer ligga till grund för en första gallring. Alla kategorier kommer träffa juryn digitalt, men inte alla UF-företag som tävlar.

För att tävla är det mycket viktigt att du läser tävlingskriterierna noggrant. Nytt för i år är att tävlingsbidraget ska kompletteras med en pitchfilm, samt bilder och/eller ritningar som berör din affärsidé. Läs mer om tävlingarna här.

 

Pokal

 

E-week – vecka 11

Under vecka 11 erbjuder Ung företagsamhet inspirerande seminarium och nätverksträffar, för UF-företagare, UF-lärare och UF alumner. Under veckan kan du ta del av såväl regionalt som nationellt arrangerade digitala event, med fokus på Entreprenörskap och E-handel.

Under vecka 11 kommer en nationell kampanj för att marknadsföra UF-gallerian inledas. För UF-företagen kommer stort fokus ligga på att nå ut till sina kunder digitalt, med sitt digitala skyltfönster som hjälpmedel.

Under veckan kommer även två nya regionala tävlingar med prispengar i potten att avgöras, Årets E-Butik och Årets Reklamfilm. Båda tävlingarna har som syfte att öka den digitala närvaron bland Östergötlands UF-företag.

Veckan avslutas fredagen den 19 mars med en storslagen prisutdelning där vinnarna i de SM kvalificerande tävlingarna och de regionala tävlingarna avslöjas.

 E-week Östergötland

 

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.