Sök tjänsten projektledare UF alumni Sverige

Har du drivit UF-företag? Vill du få ett nätverk med flera tusen unga entreprenörer att växa och frodas? 

Sök tjänsten projektledare UF alumni Sverige! 

UF alumni är ett nätverk för alla som drivit UF-företag och som vill fortsätta utvecklas tillsammans med andra, med entreprenörskap i fokus. Som nationell projektledare ska du få nätverket UF alumni att växa med kvalitet. Du är en länk mellan ideella UF-alumner och anställda på regionkontor. Du är aktiv i det kreativa arbetet med att få UF alumni att utvecklas och en administrativ fena för att få det att hända. Eftersom UF alumni ingår i ett internationellt nätverk har du även kontakter med kollegor i andra länder. 

Arbetsuppgifterna som projektledare är blandade men handlar främst om: 

  • Internkommunikation och samordning med våra 24 regionala kontor 
  • Koordinera olika arbetsgrupper 
  • Administration  
  • Extern kommunikation, främst i sociala medier 
  • Planering av nationella och internationella evenemang 
  • Leda utvecklingsprojekt 
  • Kvalitetssäkring och uppföljning 

Utöver UF alumni som utgör ca 50 procent av din tid, kommer du även vara en allmän resurs till andra delar i den nationella verksamheten, främst på kommunikationsavdelningen.  

Vi söker dig som...

Du är en person som klarar av att ha många bollar i luften och samtidigt gillar administration. Du är självgående och har sinne för struktur. Hos oss är flexibilitet och prestigelöshet viktigt, liksom att du tar ansvar för ditt område och är en god lagkamrat. Vi förutsätter att du delar vårt engagemang för fler företagsamma unga människor i Sverige. 

Rollen kräver att du har erfarenhet av att planera, administrera och samordna projekt. Du har erfarenhet av eventplanering, gärna riktat mot unga. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och har självklart erfarenhet av att kommunicera via sociala medier. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande. En förutsättning för att passa för tjänsten är att du har drivit UF-företag, kanske att du till och med redan är med i UF alumni-nätverket?   

Vad erbjuder vi dig?

En tjänst där du får en junior roll på en arbetsplats där engagemang och företagsamhet står i fokus. Du kommer vara en del av nationella kansliet som idag består av 14 personer. Du får även kollegor över hela Sverige och tillsammans är vi med och bidrar till många unga människors framtid. Vi på Ung Företagsamhet värnar om våra anställda. Vi sitter i trevliga lokaler vid Östermalmstorg, har generösa friskvårdsförmåner, tillämpar flexibel arbetstid och har kollektivavtal.  

Tjänsten är en visstidsanställning på ett år med möjlig förlängning. Start runt den 10 december 2020. Tjänsten är på heltid. 

Så ansöker du

Är du intresserad av att söka tjänsten, ansök genom att klicka på länken nedan och skicka in ditt CV och ett personligt brev. Vi behöver din ansökan senast 20 oktober 2020. 

Anna Skiöldebrand Berg svarar gärna på frågor eller funderingar kring tjänsten, så ring på +46 (0)8 783 8008 eller maila. 

Välkommen att söka ett spännande uppdrag!

FAKTA OM UNG FÖRETAGSAMHET
Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation och är en del av den globala organisationen Junior Achievement. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom utbildningen UF-företagande. Sedan 2010 arbetar vi även på grundskolan. Ung Företagsamhet ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.  

Läs mer om nätverket UF alumni här.