Hem / Nyheter & Event / Regionala UF-mässan Entreprenörskap på riktigt 2020

Regionala UF-mässan Entreprenörskap på riktigt 2020

Årets Regionala UF-mässa Entreprenörskap På Riktigt 2020 är avslutad och vi säger tack till alla UF-elever, UF-lärare och jurydeltagare som gjorde mässan till en fantastisk dag! Över 400 ungdomar i 140 UF-företag har mött kunder, visat upp sina entreprenöriella förmågor och nätverkat med det lokala näringslivet. Utöver de svenska UF-företagarna har finska elever och lärare deltagit genom Interreg Nord-projektet Gränsöverskridande Entreprenörskap.

– Alla som ställer ut på UF-mässan är vinnare, oavsett placering i tävlingarna. Att driva ett UF-företag innebär en stor personlig utveckling, och mässan är en viktig del i det. De som drivit UF-företag startar inte sedan bara företag i högre utsträckning, de har även lättare att få jobb. Idag har vi mött framtidens företagare på mässgolvet och väldigt mycket kreativitet. Tack till alla UF-företagare, UF-lärare och jurydeltagare för en fantastisk mässdag, säger regionchef Carolina Heimdahl.

Mässgolvet 2020

 

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.