Alumninäste

Alumninästet 2018! - 15 november

För tredje året i rad genomför UF-alumni Skåne alumninästet! Här har alla årets UF-företagare möjlighet att få feedback på sin idé och pitch. Ansök idag!

2018-10-15

Skåne

I den tredje upplagan av alumninästet får ni chansen att berätta om era idéer inför UF-alumner, samt träffa Ung Företagsamhets partners och knyta viktiga kontakter för UF-året.

Alumninästet är ett event som går ut på att UF-företag får pitcha sin affärsidé för en jury bestående av UF-alumner och partners. Ett utmärkt tillfälle att få användbar feedback och träffa personer som kan hjälpa er vidare med er affärsidé.

Varje UF-företag kommer få 8 minuter totalt att pitcha sin affärsidé och få feedback från UF-alumnerna. 3 minuters pitch och 5 minuter för frågor/feedback. Medan ni väntar på er tur att pitcha för alumnerna finns tillfälle att mingla med andra UF-företag, Ung Företagsamhets partners och söka råd direkt från näringslivet.

NÄR: 15 november 2018, Kl. 17.00 – ca 19.00

PLATS: Nordenskiöldsgatan 1, Drivhuset Malmö.

HUR ANMÄLER VI OSS? Beskriv er affärsidé och motivera varför ni ska vara med. Maila er ansökan till skane@ufalumni.se senast 2/11. 10 st företag väljs ut som får komma och pitcha. 

Nyheter

 • UF alumni söker jurymedlemmar

  Västerbotten UF alumni Västerbotten söker UF alumner som vill delta som jurymedlemmar på mässan Entreprenörskap på riktigt 2019 samt Alumninästet 2019.
 • Ledare För En Dag 2018

  Stockholm Med nyårsfirande i bagaget kan vi nu tillbaka på ett fantastiskt år för UF alumni Stockholm. Vi är mycket glada för alla roliga event vi tillsammans i UF alumni gjort minnesvärda och lärorika. Mingelkvällar, ledarskapsform och föreläsningar har präglat året som gått. Traditionsenligt anordnande UF alumni Stockholm en av våra mest uppskattade och eftertraktade projekt - Ledare För En Dag.
 • Alumnireportaget - Jessica Söderquist

  Östergötland Jessica läser sitt första år på universitetet och pluggar till ämneslärare i svenska och religion. Under läsåret 2017/2018 drev hon företaget Barnväktarna UF tillsammans med fem klasskompisar. De läste Barn och Fritid på Carlsunds Utbildningscentrum i Motala vilket gjorde dem väl lämpade för sitt uppdrag…Barnväktarna UF.
 • UF-alumnen Julia blev ledare för en dag

  Sverige Nyligen bjöd några av Sveriges främsta ledare in före detta UF-företagare till en dag på jobbet. UF-alumnen Julia mötte banken Citis nordenchef.
 • Julmingel med Ung Företagsamhet Jämtland

  Jämtland Den 3 december bjuder vi in alla UF-vänner till ett mysigt julmingel på länets största gymnasieskola!