Alumninäste

Alumninästet 2018! - 15 november

För tredje året i rad genomför UF-alumni Skåne alumninästet! Här har alla årets UF-företagare möjlighet att få feedback på sin idé och pitch. Ansök idag!

2018-10-15

Skåne

I den tredje upplagan av alumninästet får ni chansen att berätta om era idéer inför UF-alumner, samt träffa Ung Företagsamhets partners och knyta viktiga kontakter för UF-året.

Alumninästet är ett event som går ut på att UF-företag får pitcha sin affärsidé för en jury bestående av UF-alumner och partners. Ett utmärkt tillfälle att få användbar feedback och träffa personer som kan hjälpa er vidare med er affärsidé.

Varje UF-företag kommer få 8 minuter totalt att pitcha sin affärsidé och få feedback från UF-alumnerna. 3 minuters pitch och 5 minuter för frågor/feedback. Medan ni väntar på er tur att pitcha för alumnerna finns tillfälle att mingla med andra UF-företag, Ung Företagsamhets partners och söka råd direkt från näringslivet.

NÄR: 15 november 2018, Kl. 17.00 – ca 19.00

PLATS: Nordenskiöldsgatan 1, Drivhuset Malmö.

HUR ANMÄLER VI OSS? Beskriv er affärsidé och motivera varför ni ska vara med. Maila er ansökan till skane@ufalumni.se senast 2/11. 10 st företag väljs ut som får komma och pitcha. 

Nyheter

 • Alumnireportaget - Elin Namnieks

  Östergötland Elin Namnieks är tjejen från Vimmerby som tagit klivet ut i världen för att förverkliga sina drömmar.
 • 8 tävlingar avgörs på mässan

  Göteborg Den 11 mars så kommer över 100 personer från näringslivet att kora bland annat Årets Innovation och Årets Hantverkare. Vi har också en ny tävling för i år, där 5 vinnare får ta emot ett stipendium värt 15 000 kr. Så här går det till!
 • Alumnireportaget - Filip Printzell & Robert Halldén

  Östergötland Första gången jag träffade Filip Printzell och Robert Halldén var på ett företagsevent i Linköping med fokus på framtidens företagande. I efterhand kan jag konstatera att eventets innehåll säger mycket om de båda entreprenörerna. Trots att framgångarna har avlöser varandra de senaste åren strävar de alltid efter fortsatt utveckling och nya utmaningar.
 • UF alumni söker jurymedlemmar

  Västerbotten UF alumni Västerbotten söker UF alumner som vill delta som jurymedlemmar på mässan Entreprenörskap på riktigt 2019 samt Alumninästet 2019.
 • Ledare för en dag 2018

  Stockholm Med nyårsfirande i bagaget kan vi nu tillbaka på ett fantastiskt år för UF alumni Stockholm. Vi är mycket glada för alla roliga event vi tillsammans i UF alumni gjort minnesvärda och lärorika. Mingelkvällar, ledarskapsform och föreläsningar har präglat året som gått. Traditionsenligt anordnande UF alumni Stockholm en av våra mest uppskattade och eftertraktade projekt - Ledare för en dag.