Alumninäste

Alumninästet 2018! - 15 november

För tredje året i rad genomför UF-alumni Skåne alumninästet! Här har alla årets UF-företagare möjlighet att få feedback på sin idé och pitch. Ansök idag!

2018-10-15

Skåne

I den tredje upplagan av alumninästet får ni chansen att berätta om era idéer inför UF-alumner, samt träffa Ung Företagsamhets partners och knyta viktiga kontakter för UF-året.

Alumninästet är ett event som går ut på att UF-företag får pitcha sin affärsidé för en jury bestående av UF-alumner och partners. Ett utmärkt tillfälle att få användbar feedback och träffa personer som kan hjälpa er vidare med er affärsidé.

Varje UF-företag kommer få 8 minuter totalt att pitcha sin affärsidé och få feedback från UF-alumnerna. 3 minuters pitch och 5 minuter för frågor/feedback. Medan ni väntar på er tur att pitcha för alumnerna finns tillfälle att mingla med andra UF-företag, Ung Företagsamhets partners och söka råd direkt från näringslivet.

NÄR: 15 november 2018, Kl. 17.00 – ca 19.00

PLATS: Nordenskiöldsgatan 1, Drivhuset Malmö.

HUR ANMÄLER VI OSS? Beskriv er affärsidé och motivera varför ni ska vara med. Maila er ansökan till skane@ufalumni.se senast 2/11. 10 st företag väljs ut som får komma och pitcha. 

Nyheter

 • UF alumni Skåne söker nya medlemmar till styrgruppen

  Skåne UF alumni Skåne söker nu nya medlemmar som en gång drivit UF-företag till den regionala styrgruppen! Vill du utvecklas som person, få inspiration och knyta värdefulla kontakter? Då ska du söka!
 • Alumnireportaget - Hamza Mostafa

  Östergötland Den 24 april mottog två östgötska UF-alumner stipendiet Kompassrosen. En av dem var Hamza Mostafa som prisas för sitt värdebaserade ledarskap. Stipendiet delades ut på Kungliga slottet av ingen mindre än H.M Konungen.
 • Finalister UF till AB-stipendiet

  Sverige Under SM i Ung Företagsamhet koras vinnaren av UF till AB-stipendiet på 50 000 kr och vi kan nu avslöja de fem finalisterna. Det har varit rekordmånga sökande i år och otroligt tuff konkurrens.
 • Alumnirepotaget: Therése Thard

  Östergötland Jag träffar Therése Thard på hennes kontor i ett av Norrköpings mest säregna hus, ”Strykjärnet”, på ön Laxholmen mitt i Motala ström. Där driver hon tillsammans med sin sambo företaget MyGizmo AB.
 • Lysande ledare fick nya skuggor

  Göteborg För sjätte året i rad arrangerades Ledare för en dag – årets mest matiga och intressanta event för nätverket UF alumni. I år fick fyra UF-alumner jobbskugga var sin ledare, en heldag på jobbet. Dagen avslutades med LFED Meet up på Liseberg.