Alumninäste

Alumninästet 2018! - 15 november

För tredje året i rad genomför UF-alumni Skåne alumninästet! Här har alla årets UF-företagare möjlighet att få feedback på sin idé och pitch. Ansök idag!

2018-10-15

Skåne

I den tredje upplagan av alumninästet får ni chansen att berätta om era idéer inför UF-alumner, samt träffa Ung Företagsamhets partners och knyta viktiga kontakter för UF-året.

Alumninästet är ett event som går ut på att UF-företag får pitcha sin affärsidé för en jury bestående av UF-alumner och partners. Ett utmärkt tillfälle att få användbar feedback och träffa personer som kan hjälpa er vidare med er affärsidé.

Varje UF-företag kommer få 8 minuter totalt att pitcha sin affärsidé och få feedback från UF-alumnerna. 3 minuters pitch och 5 minuter för frågor/feedback. Medan ni väntar på er tur att pitcha för alumnerna finns tillfälle att mingla med andra UF-företag, Ung Företagsamhets partners och söka råd direkt från näringslivet.

NÄR: 15 november 2018, Kl. 17.00 – ca 19.00

PLATS: Nordenskiöldsgatan 1, Drivhuset Malmö.

HUR ANMÄLER VI OSS? Beskriv er affärsidé och motivera varför ni ska vara med. Maila er ansökan till skane@ufalumni.se senast 2/11. 10 st företag väljs ut som får komma och pitcha. 

Nyheter

 • Alumnireportaget - Locker Room Talk

  Östergötland Jag har stämt träff med Shanga Aziz, grundare av Locker Room Talk en varm fredagseftermiddag i oktober. Shanga grundade tillsammans med kollegan Rogerio Silva Locker Room Talk som ett UF-företag 2016. Två år senare har verksamheten ombildats till en ideell organisation med över 20 medarbetare runt om i Sverige.
 • Odd blir regional representant för UF-alumni Gotland

  Gotland Odd Runfeldt har alltid varit en företagsam person och efter att ha drivit UF-företaget Tänk! UF har hans företagsamhet och kreativitet fortsatt sprudla. Nu är Odd redo att ta nästa steg och fortsätta i entreprenörsandan och representera ung företagsamhet och UF-alumni Gotland.
 • Relode är vinnare av SKAPA-priset 2018

  Halland För ett par år sedan drev Christoffer Olsson, William Wolff och Felix Sällström UF-företag på Sturegymnasiet i Halmstad. Nu har de tilldelats SKAPA-priset som årets unga innovatörer 2018 med samma affärsidé som i sitt UF-företag.
 • Emma Trygg - från UF-företagare till företagare

  Östergötland Jag träffar Emma Trygg utanför stadsbiblioteket i Norrköping. Det är många studenter som far fram och tillbaka på gatan utanför. Vi börjar prata om studenten och studenttider. ”Jag kan inte fatta att det är ett helt år sedan jag tog studenten. Jag har hunnit med så mycket sedan dess”, säger Emma. Direkt efter studenten startade Emma upp sitt företag Trygg Coaching.
 • NoDoubts om förstaplatsen

  Göteborg Det fanns inga tvivel kring årets vinnare av J Christer Ericssons entreprenörspris. Stipendiet på 50 000kr gick till NoDoubts i samband med Startup 2018.