Alumninäste

Alumninästet 2018! - 15 november

För tredje året i rad genomför UF-alumni Skåne alumninästet! Här har alla årets UF-företagare möjlighet att få feedback på sin idé och pitch. Ansök idag!

2018-10-15

Skåne

I den tredje upplagan av alumninästet får ni chansen att berätta om era idéer inför UF-alumner, samt träffa Ung Företagsamhets partners och knyta viktiga kontakter för UF-året.

Alumninästet är ett event som går ut på att UF-företag får pitcha sin affärsidé för en jury bestående av UF-alumner och partners. Ett utmärkt tillfälle att få användbar feedback och träffa personer som kan hjälpa er vidare med er affärsidé.

Varje UF-företag kommer få 8 minuter totalt att pitcha sin affärsidé och få feedback från UF-alumnerna. 3 minuters pitch och 5 minuter för frågor/feedback. Medan ni väntar på er tur att pitcha för alumnerna finns tillfälle att mingla med andra UF-företag, Ung Företagsamhets partners och söka råd direkt från näringslivet.

NÄR: 15 november 2018, Kl. 17.00 – ca 19.00

PLATS: Nordenskiöldsgatan 1, Drivhuset Malmö.

HUR ANMÄLER VI OSS? Beskriv er affärsidé och motivera varför ni ska vara med. Maila er ansökan till skane@ufalumni.se senast 2/11. 10 st företag väljs ut som får komma och pitcha. 

Nyheter

 • Här är årets finalister i Familjen Spendrups stipendium

  Sverige Varje år delas Familjen Spendrups stipendium ut till en UF-alumn med företagarambitioner. Vinnaren får en investering på 50 000 kronor för att utveckla sitt företag och bjuds in för att träffa Spendrups företagsledning under en dag.
 • ALUMNIREPORTAGET - MARGARETHA LANGUEVILLE

  Östergötland I år genomför över 31 000 gymnasieungdomar Ung företagsamhets processutbildning. Dessa elever är fördelade på 9 635 UF-företag över hela Sverige. Sedan starten 1980 har Ung företagsamhet utbildat över 420 000 ungdomar genom processutbildningen UF-företagande. En av de första var Margaretha Langueville.
 • Sök till UF alumnis nationella kommunikationsteam

  Sverige Har du ett brinnande intresse för UF alumni och kommunikation? Sök till det nationella kommunikationsteamet 2019/2020.
 • Vinn 50 000 kr!

  Göteborg Har du drivit UF-företag? Då har du chans att vinna J Christer Ericssons entreprenörspris på hela 50 000kr. Det är fjärde gången som vi, tillsammans med JCE Group, delar ut priset för att främja unga företagare. Ansök senast 16 juni! Läs mer här
 • UF alumni Skåne söker nya medlemmar till styrgruppen

  Skåne UF alumni Skåne söker nu nya medlemmar som en gång drivit UF-företag till den regionala styrgruppen! Vill du utvecklas som person, få inspiration och knyta värdefulla kontakter? Då ska du söka!