Hem / Nyheter & Event / Skåne / UF alumni Skåne söker en ny styrgrupp
UF Alumni

UF alumni Skåne söker en ny styrgrupp

Är du driven, företagsam och vill knyta värdefulla kontakter för framtiden? Nu rekryterar Ung Företagsamhet Skåne en ny styrgrupp för UF alumni. UF alumni är nätverket för alla som har drivit UF-företag.

Styrgruppens uppdrag kommer under läsåret 2021-2022 vara att projektleda event som rör våra tre ledord: nätverk, personlig utveckling och entreprenörskap.

Eventen är exempelvis alumninästet, ledare för en dag, pitchträning, rådgivarmatchning och case-tävlingar. Styrgruppen är team Ung Företagsamhet Skånes förlängda arm vid större event eller skolinspirationer.

Som styrgruppmedlem får du en introduktion i ledarskap, möjligheter att hitta en mentor från organisationen Ung Företagsamhet Skåne eller det skånska näringslivet samt får möjlighet att närvara vid Ung företagsamhets Skånes partnerträffar, näringslivsluncher, StartUp, mässor och tävlingar. Självklart får du tillgång till UF alumnis nätverk på Sverigenivå liksom på Europanivå och de evenemang som ordnas.

Du får vänner för livet och en riktigt bra start i din karriär oavsett om du blir entreprenör eller intraprenör.

Låter det intressant? Skicka din intresseanmälan med anledningen till att du vill vara en del av styrgruppen och vad ditt främsta bidrag i det ideella arbetet är till: 

hej@idasvensson.nu

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.