UF alumni Skåne söker nya medlemmar till styrgruppen

UF alumni Skåne söker nu nya medlemmar som en gång drivit UF-företag till den regionala styrgruppen! Vill du utvecklas som person, få inspiration och knyta värdefulla kontakter? Då ska du söka!

2019-05-20

Skåne

Vad innebär det att sitta i den regionala styrgruppen? 

Att vara med i styrgruppen innebär att planera för verksamhetsåret för UF alumni i Skåne. UF alumni bygger på nätverksträffar och evenemang som ska inspirera till personlig utveckling och företagsamhet. Den regionala styrgruppen planerar också för marknadsföring och rekrytering av före detta UF-företagare till nätverket. Styrgruppen har möten ungefär en gång i månaden och arbetet är ideellt. Är du driven, vill fortsätta vara en del av Ung Företagsamhet och bidra till att göra skillnad för våra entreprenörer, då passar en plats i styrgruppen perfekt för dig!  

Skicka en kort motivering till skane@ufalumni.se senast 31/5. Berätta om dig själv och vad du kan bidra med till styrgruppen.

Nyheter

 • Årets finalister i Familjen Spendrups stipendium

  Sverige Varje år delas Familjen Spendrups stipendium ut till en UF-alumn med företagarambitioner. Vinnaren får en investering på 50 000 kronor för att utveckla sitt företag och bjuds in för att träffa Spendrups företagsledning under en dag.
 • ALUMNIREPORTAGET - MARGARETHA LANGUEVILLE

  Östergötland I år genomför över 31 000 gymnasieungdomar Ung företagsamhets processutbildning. Dessa elever är fördelade på 9 635 UF-företag över hela Sverige. Sedan starten 1980 har Ung företagsamhet utbildat över 420 000 ungdomar genom processutbildningen UF-företagande. En av de första var Margaretha Langueville.
 • Sök till UF alumnis nationella kommunikationsteam

  Sverige Har du ett brinnande intresse för UF alumni och kommunikation? Sök till det nationella kommunikationsteamet 2019/2020.
 • Vinn 50 000 kr!

  Göteborg Har du drivit UF-företag? Då har du chans att vinna J Christer Ericssons entreprenörspris på hela 50 000kr. Det är fjärde gången som vi, tillsammans med JCE Group, delar ut priset för att främja unga företagare. Ansök senast 16 juni! Läs mer här
 • Alumnireportaget - Hamza Mostafa

  Östergötland Den 24 april mottog två östgötska UF-alumner stipendiet Kompassrosen. En av dem var Hamza Mostafa som prisas för sitt värdebaserade ledarskap. Stipendiet delades ut på Kungliga slottet av ingen mindre än H.M Konungen.