UF alumni Skåne söker nya styrgruppsmedlemmar!

Ansök idag och skicka en motivering till varför just DU vill vara med och passar i styrgruppen till ufalumni.skane@ungforetagsamhet.se.

2017-06-05

Skåne

 

UF alumni Skåne söker nya styrgruppsmedlemmar!

Styrgruppen i Skåne står inför omformatering och söker två nya medlemmar som vill vara med och driva nätverket framåt. Att arbeta i styrgruppen innebär allt från att deltaga vid Ung Företagsamhets evenemang till att organisera events.

Styrgruppen ser till att nätverket fungerar som en oljad maskin. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som älskar entreprenörskap och drivkraft. Kanske har du precis drivit UF? Eller så drev du UF för några år sedan? Vi har haft ett enormt bra verksamhetsår och är riktigt taggade på att fortsätta i samma spår!

För att söka, skicka en motivering senast den 20/6 till varför just DU vill vara med och passar i styrgruppen till ufalumni.skane@ungforetagsamhet.se.

   

Nyheter

 • Mentorskap är nyckeln till framgång

  Sverige Genom UF alumni träffar nya alumner, i början av sin karriär, äldre alumner som kommit lite längre.
 • UF-alumnen Alexander blev ledare för en dag

  Sverige I november bjöd några av Sveriges främsta ledare in före detta UF-företagare till en dag på jobbet. En dag fullspäckad av inspiration, erfarenhetsutbyte och framgångstips. Möt UF-alumnen Alexander Zahari och Eirik Winter, Nordenchef på Citi.
 • UF-alumnen Maria blev ledare för en dag

  UF alumni Under globala entreprenörskapsveckan bjöd några av Sveriges främsta ledare in före detta UF-företagare till en dag på jobbet. En dag fullspäckad av inspiration, erfarenhetsutbyte och framgångstips. Möt UF-alumnen Maria Dovärn och Åsa Arvidsson, vd Avanade.
 • UF-alumnen Sara blev ledare för en dag

  UF alumni Under globala entreprenörskapsveckan bjöd några av Sveriges främsta ledare in före detta UF-företagare till en dag på jobbet. En dag fullspäckad av inspiration, erfarenhetsutbyte och framgångstips. Möt UF-alumnen Sara Hairi och Helena Hagman, Learning and Development Manager på ManpowerGroup.
 • UF-alumnen Felicia blev ledare för en dag

  UF alumni Under globala entreprenörskapsveckan bjöd några av Sveriges främsta ledare in före detta UF-företagare till en dag på jobbet. En dag fullspäckad av inspiration, erfarenhetsutbyte och framgångstips. Möt Felicia Gillberg, UF-alumn och Sofi Franzén, vd Eventyr.