Hem / Nyheter & Event / Skaraborg / Alumninästet 2022, med Sparbanken Lidköping

Alumninästet 2022, med Sparbanken Lidköping

Nu är det äntligen dags för UF-årets första pitch-tävling, och i år i ny förpackning!

Tävlingen som tidigare hetat Skaraborgspitchen blir i år Alumninästet och anordnas som förut i samarbete med Sparbanken Lidköping. Alumninästet är en nationell tävling som hålls i nästan alla 24 UF-regioner där UF-företagen får pitcha sina affärsidéer för en jury av UF alumner, f.d. UF-företagare. Vinnarna i de regionala tävlingarna får sedan tävla storregionalt för att tävla om en plats i nationella finalen.

UF-företagen kommer få spela in en 2 minuter pitch för att kvala inför finalen, till vilken en jury av UF-alumner och Sparbanken Lidköping kommer nominera 8 finalister. Under finaldagen den 15:e december kommer företagen få framföra sin pitch live inför juryn, och under tiden kommer en mindre julmässa med mingel och UF-företag som ställer ut hållas från kl. 16 på Sparbanken Lidköping.

Nu gäller det för UF-företagen att jobba på sina pitchar inför kvalet, och visa juryn varför de förtjänar en plats i finalen!

För mer info, följ knappen längst ned på sidan till tävlingens landningsida.

 

Alumninästet tävlingssida
Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.