Hem / Nyheter & Event / Skaraborg / Låt oss presentera E-WEEK 15-19 mars 2021

Låt oss presentera E-WEEK 15-19 mars 2021

I mars varje år har någon av de stora arenorna i Skaraborg fyllts med montrar, och i dem står UF-elever redo att sälja produkter, marknadsföra tjänster och presentera innovationer för nyfikna besökare. Förra årets rekordmässa, med drygt 200 utställande UF-företag, genomfördes precis innan de första restriktionerna infördes.

2021 antar UF-mässan en ny skepnad och vi presenterar stolt E-WEEK, ett digitalt evenemang mellan den 15 - 19 mars med entreprenörskap och e-handel i fokus. Under veckan kommer en rad aktiviteter för elever, lärare och alumner arrangeras genom digitala föreläsningar, workshops och säljtillfällen.

I anslutning till E-week kommer den nya marknadsföringsplattform UF-gallerian att hållas öppen. Denna plattform samlar alla Sveriges UF-företag på ett ställe, där besökare kan välja att handla från lokala UF-företag genom en webbshop.

Under vecka 12 genomförs tävlingar i olika kategorier där några av dem är SM-kvalificerande. Den 26 mars kl.11.30 livesänds prisutdelningen från Sparbanken Lidköpings Arena, som haft ett stillsamt år på grund av pandemin. UF-mässan som i genomsnitt drar 5000–6000 besökare kan inte genomföras på vanligt vis. Istället öppnar Lidköpings kommun upp för nya möjligheter och tillhandahåller arenans utrymmen för att Ung Företagsamhet ska kunna livesända prisutdelningen.

Gå till E-weekportalen
Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.