Hem / Nyheter & Event / Skaraborg / UF-Mässan 2022 ställer om och blir digital!

UF-Mässan 2022 ställer om och blir digital!

Vi hade alla hoppats på att Novab Arena i Mariestad under 17-18 mars skulle fyllts med montrar, UF-elever som skulle vara redo att sälja produkter, marknadsföra tjänster och presentera innovationer för nyfikna besökare. I och med pandemin ställer UF-mässan 2022 om till digitalt.

2022 antar UF-mässan en numera bekant skepnad och vi presenterar stolt E-WEEK, ett digitalt evenemang mellan den 14 - 18 mars med entreprenörskap och e-handel i fokus. Under veckan kommer en rad aktiviteter för elever, lärare och grundskolan arrangeras genom digitala föreläsningar, workshops och säljtillfällen.

I anslutning till E-week kommer marknadsföringsplattformen UF-gallerian hållas öppen. Denna plattform samlar alla Sveriges UF-företag på ett ställe, där besökare kan välja att handla från lokala UF-företag genom en webbshop.

Under början på E-week genomförs tävlingar i olika kategorier där några av dem är SM-kvalificerande. Den 18 mars kl.11.30 livesänds prisutdelningen från Novab Arena i Mareistad via UF Skaraborgs Youtubekanal. UF-mässan som i genomsnitt drar 5000–6000 besökare kan inte genomföras på vanligt vis. Istället öppnar Mariestads kommun upp för nya möjligheter och tillhandahåller arenans utrymmen för att Ung Företagsamhet ska kunna livesända prisutdelningen.

Informationen uppdateras löpande.

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.