Hem / Nyheter & Event / Skaraborg / Välkommen till ett nytt UF-år!
UF-kontoret Skaraborg 22-23

Välkommen till ett nytt UF-år!

Nu är vi tillbaka igen efter en skön sommar - laddade för ett nytt UF-år!

Några av oss känner du kanske igen, några av oss är nya. Men UF är det samma och vi ser verkligen fram emot att stötta alla lärare och elever och jobba med alla andra fantastiska människor som delar vår passion för entreprenörskap i skolan! 

Vår nya skolinspiratör heter Joline Emanuelsson som är CNC-operatör i grunden men med mycket entreprenörskap i sig. Hon har till och med vunnit priset "Skaraborgs mest företagsamma ungdom" på Skövde Näringslivsgala.

Linnie Vallgren är namnet på vår nya projektledare mot gymnasiet. Linnie har drivit eget företag och även arbetat som UF-lärare på både grundskolan och gymnasiet.

Ny regionchef från läsåret 22-23 är Eva Guggenheim, som började vid årsskiftet som gymnasieansvarig men nu tar över som chef efter Louise Samuelsson.

Isak Drougge fortsätter som alumniansvarig i höst, och Hanna Bohrén, grundskoleansvarig, och Lena Christensson, partneransvarig, är sedan flera år välkända ansikten på UF Skaraborg!

Vi hoppas nu på ett riktigt kreativt och händelserikt UF-år där vi får träffa er allesammans i olika sammanhang!

Här hittar du våra kontaktuppgifter!
Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.