Möt framtiden med UF alumni

Till dig som någongång tidigare drivit UF-företag - häng med UF alumni på SM! SM brukar beskrivas som årets höjdpunkt och gästas varje år av näringsliv, politiker och före detta UF-företagare.

Sverige

 

FRAMTIDSLOUNGEN

I framtidsloungen har du möjlighet att komma och träffa UF alumni, som är nätverket du kan gå med i efter att du har drivit UF-företag. Här kan du höra mer om vilka otroliga möjligheter som finns efter ditt UF-år, prata med rekryterare från företag som är intresserade av att anställa UF-företagare efter gymnasiet och kanske säkra ditt sommarjobb redan under SM? Dessutom kan du få expert-råd om hur du driver vidare ditt UF-företag efter UF-årets slut.

Behöver du en paus från minglandet ett tag kan du slå dig ner i någon av våra sköna sittpuffar, ladda telefonen eller vara med och tävla om fina priser.

Följ @ufalumnisverige på Instagram eller Facebook för mer information och updates kring Framtidsloungen.

Oss hittar du i Framtidsloungen

Tisdag 7 maj, 9.00-12.00. Tema: jobb, arbetsmarknad och traineeprogram

KPMG
Vill du vara med och påverka framtidens näringsliv? Hos KPMG får du arbeta med landets mest spännande företag och organisationer- svenska och internationella. Att arbeta i en bred och internationellt ledande verksamhet som KPMG innebär att du hjälper våra kunder att lyckas. Dessutom får du tillsammans med dina kollegor enorma möjligheter att utvecklas och skapa din egen framtid. Hos oss kan du räkna med att göra skillnad. Vi arbetar med revision, skatt och rådgivning. 

Nordea
Är du nyfiken på att veta mer om hur arbetslivet kan se ut? Möt två av Nordeas Traineer för att höra om deras erfarenheter om hur det är att arbeta på en storbank. 

Visma
Kom och träffa Anna och Rebecca som går Management Traineeprogrammet hos oss på Visma. Våra traineer har en masterexamen inom IT eller ekonomi. Som Management Trainee arbetar man som projektledare i olika projekt under ett års tid. Projekten har olika inriktning beroende på kompetens och intresse, exempelvis produkt- och affärsutveckling med hjälp av nya tekniker och metoder. Traineeprogrammet drivs över hela Visma koncernen och därmed finns möjlighet att göra projekt internationellt. Välkommen så får du veta mer.

ManpowerGroup

Almega
 

Tisdag 7 maj, 12.00-15.00. Tema: att driva vidare och företagande

Swedbank
Om du vill driva vidare ditt företag kan vi på Swedbank hjälpa till från planering till verklighet och ger dig trygghet under resan.

Nordea
Vill du fortsätta driva eget? Besök oss för att höra mer om vad du bör tänka på som företagare och få konkreta tips om hur du kan komma igång med din verksamhet efter ditt år som UF-företagare

Företagarna
Väljer du som UF-företagare att driva vidare ditt bolag kan du via Företagarna få tillgång till ett rikstäckande nätverk med företagare i alla branscher. Vi erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att du som företagare får rätt förutsättningar för att kunna utveckla din verksamhet och nå dina mål. Både idag och i framtiden. Välkommen att fortsätta din företagarkarriär tillsammans med oss!

Fortnox
Kom och prata om digital ekonomisk administration och framtidens digitala lösningar med oss på Fortnox i Framtidsloungen. Vi berättar gärna mer om hur vi kan underlätta ditt framtida företagande och om det erbjudande vi har för de som går med i nätverket UF alumni.

Visma
Vill du fortsätta som företagare? Då är det viktigt att synas på Google och sociala medier! Vi på Visma stöttar dig gärna med tips gällande hur du får ditt företag att synas på nätet. Vår SoMe och SEO-Expert Gabriella Ericsson är på plats för att hjälpa dig.