Hem / Nyheter & Event / Södermanland / Föreningsstämma 2019

Föreningsstämma 2019

Torsdagen den 5 december hade Ung Företagsamhet i Södermanland sin årsstämma och en ny ordförande kom på plats!

2019 års stämma hölls på S:t Eskils gymnasium i Eskilstuna där både lärare och elever var föredömliga värdar. Skolans UF-företag hade dukat upp en minimässa och presenterade sina produkter och tjänster för besökarna och strax innan bjöds det på inspirationsföreläsning för eleverna på Språkintroduktion. Stort tack till alla inblandade!

Ung Företagsamhet i Södermanland hälsar vår nya ordförande Anna-Karin Stenstrand välkommen till oss! Anna-Karin har tidigare suttit med i styrelsen, varit borta något år och är nu alltså åter högst delaktig i föreningen. Avgående ordförande Björn Lindgren tackades av med blommor och present och föreningsstämman kunde ge styrelsen ansvarsfrihet då föreningen befinner sig i god ordning ekonomiskt. Vidare presenterades en härlig verksamhetsrapport där alla mål var uppfyllda och dessutom med guldkant! Bland annat blickar vi tillbaka på ett framgångsrikt SM för Södermanland med fyra silverplatser och en vinst. 

Mot nya höjder, alltså!

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.