Hem / Nyheter & Event / Södermanland / Ung Företagsamhet Södermanland söker nu en kombinerad skolinformatör och stjärnsäljare!

Ung Företagsamhet Södermanland söker nu en kombinerad skolinformatör och stjärnsäljare!

Får du en kick av att prata inför folk och att stå i rampljuset? Vill du jobba inom ett spännande nätverk med stora möjligheter att bygga relationer? Brinner du för entreprenörskap och företagande? Vill du utmanas och utvecklas genom ditt arbete?

Om Ung Företagsamhet

Ung Företagsamhet (UF) är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom UF-företagande och sedan 2010 arbetar vi även på grundskolan med tre läromedel. Genom vårt arbete skapas fler företag och fler företagsamma medborgare eftersom barn och ungdomar ges möjlighet att träna entreprenöriella förmågor under skoltiden. Ung Företagsamhet Södermanland ansvarar för verksamheten i Södermanlands län och är idag ett team bestående av fyra anställda. Organisationen stöds av offentliga medel och det privata näringslivet i länet.

Tjänsten består i huvudsak av:

Skolinformatör 70%;

  • Vara Ung Företagsamhets ansikte utåt, gentemot gymnasieelever med syfte att informera om och inspirera till UF-företagande.
  • Medverka i diverse digitala produktioner, filmer, Instagram-inlägg mm.
  • Hjälpa gymnasieelever genom utbildningsprocessen UF-företagande
  • Administrera utbildningsprocessen UF-företagandes obligatoriska moment
  • Delta i övrig verksamhet inom Ung Företagsamhet (mässor, kickoffer m.m.)

Säljare 30%;

  • Bearbetning av nya potentiella partners. Ansvar för hela säljprocessen bl.a. utveckla säljmaterial, prospektering, boka och genomföra möten, offertskrivande och avtal.
  • Löpande affärsutveckling av vårt partnererbjudande och samarbetsformer.
  • Delta i övrig regional verksamhet, tex. elev- och lärarevent.

Din profil

Vi söker dig som har god social kompetens och tycker om att möta människor. Att stå i rampljuset och tala inför grupper är något du både behärskar och gillar. Du är en säljare som trivs i att driva din säljprocess framåt från prospektering och mötesbokning till avslut. Du har ett stort intresse för entreprenörskap, är flexibel och prestigelös. Rollen kräver också att du är utåtriktad, energisk, relationsbyggande och positiv men också strukturerad och ordningsam. 

Ung Företagsamhet är en entreprenöriell organisation där du passar in om du är bra på att ta egna initiativ, arbeta självständigt, ta eget ansvar och driva dig själv mot uppsatta mål. Att du har god datorvana och hanterar programmen i Microsoft Office-paketet med finess ser vi som en självklarhet.

Vi tror att du som söker den här tjänsten ganska nyligen drev UF-företag under din gymnasietid, som vill utvecklas inom försäljning samt inom vår organisation. Du har ett starkt engagemang för vårt uppdrag samt vill bidra till länets tillväxt genom att fler unga människor ska få möjlighet att utveckla sitt entreprenörskap.

Varför jobba på Ung Företagsamhet Södermanland?

Vi på UF-kontoret är ett glatt gäng som brinner lika mycket för entreprenörskap som för fredagsfika. Här har vi olika ansvarsområden, men slår gärna våra kloka huvuden ihop och samarbetar i projektgrupper. När det inte är pandemi sitter vi på kontoret i Eskilstuna men får ofta chans att röra på oss för diverse frukostmöten med näringslivet, besöka skolor och arrangera UF-event.

Övrigt

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 100 % med tillträde i augusti 2021. Möjlighet till tillsvidareanställning finns. Vi har kollektivavtal genom Almega Tjänsteföretagen. Tjänsten är placerad i Eskilstuna, men vi verkar i hela Södermanlands län - körkort är därför ett krav. Tjänsten innefattar visst arbete på kvällar- och helger. 

Ansökan

  • CV
  • En max 3 min lång presentationsfilm av dig själv och varför du vill arbeta med oss 

Välkommen med din ansökan via e-post till regionchef Josefin Bengtsson senast den 21 juni. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan dess. Vi ser fram emot din ansökan!  josefin.bengtsson@ungforetagsamhet.se 

Skicka din ansökan här!

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.