Hem / Nyheter & Event / Södermanland / Vår partner Helekopter AB söker en Kundtjänst- och logistikansvarig

Vår partner Helekopter AB söker en Kundtjänst- och logistikansvarig

Är du UF alumn och sugen på att byta jobb? Se hit!

Just nu söker vår nyblivne partner Helekopter AB en Kundtjänst- och logistikansvarig. Känner du igen dig i annonsen? Sök!

Vem är du?

En blivande entreprenör villig att lära sig nytt och som med ett nyfiket och kommunikativt engagemang levererar effektiva och strukturerade resultat. Det spelar ingen roll vad du har för tidigare erfarenhet, rätt inställning och ett starkt driv är vad vi söker!

Vi letar efter en person som med enkelhet kan ta till sig en uppgift, förstå den och utveckla den; samtidigt som du hela tiden drivs av att utveckla dig själv. I utbyte kommer vi att kunna erbjuda dig en chans att få skapa erfarenhet av förståelse för internationella affärer och vad som krävs för att vara konkurrenskraftig på en global marknad. Trivs du hos oss finns många möjligheter att utvecklas och växa inom samtliga delar av vår koncern.

Vilka är vi?

Helekopterkoncernen består av sex entreprenörs- och uppstartsbolag inom olika typer av verksamheter, vi gör allt från att utveckla lås och beslag till fritidsbåtsmarknaden till att designa och sälja accessoarer till den europeiska detaljhandeln.

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att lära dig företagandet från grunden. Rollen innebär att du sitter i kärnan av Helekopters verksamheter genom att ta ett stort ansvar för vår kundservice- och logistikprocess; allt ifrån varumottagning till orderhantering och skeppning. Vi har kunder och leverantörer runt om i hela världen, hälften av vår försäljning sker internationellt, vilket innebär många internationella kontakter. Att du är bekväm med att prata engelska är därför en förutsättning.

Tjänsten som kundtjänst- och logistikansvarig är ett sätt för dig att få ta del av hela kedjan i vad det innebär att bygga och driva företag så med rätt inställning och utvecklingsvilja kommer du vara en viktig del av ett tight team och kunna växa tillsammans med bolaget.

Tveka inte att skicka in din ansökan, vi ser fram emot att veta mer om vem just du är och hur dina ambitioner ser ut!

/ Dag Andersson, VD
073-90 92 620
dag.andersson@onmar.se

Ansökan

Skicka in din ansökan till Dag via epost dag.andersson@onmar.se. 

Helekopter AB

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.