Sök till UF alumnis nationella kommunikationsteam

Har du ett brinnande intresse för UF alumni och kommunikation? Sök till det nationella kommunikationsteamet 2019/2020.

2019-06-13

Sverige

Som en del av UF alumnis nationella kommunikationsteam arbetar du tillsammans med tre andra alumner för att stärka UF alumnis närvaro i sociala medier. Du samlar innehåll runt om i landet och Europa, och delar det på våra nationella plattformar. Engagemanget i kommunikationsteamet ger dig givande erfarenheter, färdigheter inom kommunikation och möjligheten att utveckla dina intressen. Du ges dessutom chansen att skapa ett kontaktnät runtom i Sverige och resten av Europa.

Uppdraget sker på ideell basis, men du får biljetten betalt till både nationella och internationella alumnievenemang som JA Alumni Conference, UF alumni Weekend och alumnikonferensen på SM i Ung Företagsamhet. Du uppskattas lägga cirka 1-2 timmar per vecka på engagemanget.

Du har tillsammans med kommunikationsteamet en budget och ni planerar för kommunikationsåret tillsammans under ledning av nationell projektledare för UF alumni. Uppdraget löper mellan 1 september 2019 till och med 31 augusti 2020 och inleds under två uppstartsdagar i Stockholm i september där Ung Företagsamhet står för resan, mat och hotell.

Roller vi letar efter:

 • Sociala medie-ansvarig: vi letar efter någon som älskar att arbeta kreativt med sociala medier, har ett öga för visuella uttryck i sociala kanaler och vill utveckla sina kunskaper ytterligare. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet men det är viktigt att du har en känsla för och är nyfiken på trender inom sociala medier. Som ansvarig för UF alumnis sociala medier förväntas du både kunna se och skapa en helhet, men också ha ett öga för detaljer.
 • Content-ansvarig: som contentansvarig skapar du inspirerande och intresseväckande innehåll i våra sociala medier. Vi förväntar oss att du har ett intresse för kommunikation och vi ser gärna att du dessutom gillar att fota och redigera bilder.
   

Låter det intressant? Skicka in max en A4 där du beskriver dig själv, varför du vill vara med och på vilket sätt du tror att du kan bidra till kommunikationsteamet. Vid intresse, inkludera gärna användarnamn till dina egna sociala medier. Skicka till emma.truve@ungforetagsamhet.se senast söndagen den 7 juli.

Nyheter

 • Årets finalister i Familjen Spendrups stipendium

  Sverige Varje år delas Familjen Spendrups stipendium ut till en UF-alumn med företagarambitioner. Vinnaren får en investering på 50 000 kronor för att utveckla sitt företag och bjuds in för att träffa Spendrups företagsledning under en dag.
 • ALUMNIREPORTAGET - MARGARETHA LANGUEVILLE

  Östergötland I år genomför över 31 000 gymnasieungdomar Ung företagsamhets processutbildning. Dessa elever är fördelade på 9 635 UF-företag över hela Sverige. Sedan starten 1980 har Ung företagsamhet utbildat över 420 000 ungdomar genom processutbildningen UF-företagande. En av de första var Margaretha Langueville.
 • Vinn 50 000 kr!

  Göteborg Har du drivit UF-företag? Då har du chans att vinna J Christer Ericssons entreprenörspris på hela 50 000kr. Det är fjärde gången som vi, tillsammans med JCE Group, delar ut priset för att främja unga företagare. Ansök senast 16 juni! Läs mer här
 • UF alumni Skåne söker nya medlemmar till styrgruppen

  Skåne UF alumni Skåne söker nu nya medlemmar som en gång drivit UF-företag till den regionala styrgruppen! Vill du utvecklas som person, få inspiration och knyta värdefulla kontakter? Då ska du söka!
 • Alumnireportaget - Hamza Mostafa

  Östergötland Den 24 april mottog två östgötska UF-alumner stipendiet Kompassrosen. En av dem var Hamza Mostafa som prisas för sitt värdebaserade ledarskap. Stipendiet delades ut på Kungliga slottet av ingen mindre än H.M Konungen.