Sparbanken Skaraborg - SM-värd 2021

Sparbanken Skaraborg ❤ SM i Ung Företagsamhet = sant
UF peppar SM-truppen 2019

Sparbanken Skaraborg - stolt SM-värd sedan 2018

Sedan 2018 är Sparbanken Skaraborg, genom sparbanksstiftelsen, SM-värd för Ung Företagsamhet i Skaraborg. Det innebär att vi gör det möjligt för de elever i Skaraborg som kvalar in till SM, från den regionala mässan, att delta i den nationella tävlingen. Värdskapet handlar om att skapa de bästa förutsättningarna för de tävlande eleverna.

Vad innebär värdskapet?

Värdskapet innebär att Sparbanken Skaraborg stöttar Ung Företagsamhet Skaraborg med 50 000 kronor i samband med att SM i Ung Företagsamhet arrangeras under maj månad. Det syftar till att skapa optimala förutsättningar för de tävlande innan och under SM och bidra till en oförglömlig upplevelse, alltifrån förberedande inspirationsträffar till stipendier, SM-kit och mat.

Därför stöttar vi UF

Framtidens entreprenörer finns bland dagens unga och det behövs många nya företagare och företagsamma medarbetare för att säkra Skaraborgs, och Sveriges, tillväxt. Att vi går in som SM-värd, utöver det samarbete vi redan har, känns fantastiskt roligt. Vi vill bidra till att stärka våra lokala förmågor ytterligare!