Var med i ett spännande projekt!

Nedan hittar ni information om stafett spelkuben. Vill ni vara med i projektet är det bara att trycka på knappen nedan.

Stafett spelkuben är ett spännande projekt där ni får göra det ni är bäst på och tjäna in extra pengar till ert UF-företag. Så gillar ni att vara kreativa, teckna, skriva manus, skapa musik, göra ljud effekter, skapa världar eller annat kreativt man kan göra i en spelutveckling så ska ni vara med. Stafetten är uppdelad i tre delar, manus/story, grafik och musik. Ni väljer ett steg i stafetten och skapar det materialet som hör till. Det kan vara att författa manus, alltså skriva historien till spelet, skapa bilder av karaktärerna och skapa musik till spelet. Varje del får ca tre veckor på sig att göra klart sin uppgift för att sedan skicka vidare den till nästa steg i stafetten. När ni är klara med er uppgift får ert UF-företag ersättning för att ni gjorde klart eran del.*

För att vara med i projektet behöver ni inte ha någon programmeringskunskaper då det är fokus på det estetiska i spelutveckling. 

 

Anmäl er idag!

Den 10 mars stänger anmälan till Stafett Spelkuben 2022 och det finns bara ett fåtal platser så anmäl er så fort som möjligt! Ni får svar den 15 mars om ni får vara med och stafetten drar igång i mars 2022.

Hur fungerar Stafett Spelkuben?


När det är er tur i stafetten kommer ni få ett informationsblad med allt ni behöver veta för att klara av er uppgift. Ni får då ca tre veckor på er att göra klart er uppgift och sedan skicka vidare den i stafetten. Som ni ser i bilden som beskriver de olika stegen bygga varje del på varandra. Det betyder att när ni ska skapa materialet i uppgiften ska ni använda det som de tidigare har gjort som inspiration.


*När man har skickat vidare sitt material och fått det godkänt av Ung Företagsamhet Värmland kommer man få fakturera Ung Företagsamhet Värmland 750 kr för utfört arbete. Man måsta ha anmält sig innan för att kunna vara med i projektet. Det finns även begränsat antal platser i Stafett Spelkuben.

 

Kontakta mig!

Email: bjorn.toreld@ungforetagsamhet.se

Telefon: 072-203 44 54

Stafett spel kuben är ett samarbete mellan Ung företagsamhet Värmland och Embracer Group. Stafetten är ett sido projekt till Make A Game projektet som ni kan läsa mer om här: https://ungforetagsamhet.se/make-game