Hem / Nyheter & Event / StartUp 2020
StartUp 2020 Skåne

StartUp 2020

Den 17 september är det dags att tillsammans starta igång det nya UF-året med en livesändning. StartUp 2020 kommer bjuda på kända entreprenörer och UF-alumner som delar med sig av sina bästa tips för att få ut det mesta av ett UF-år. Under livesändningen kommer vi få möta följande: 

Ali Eftekhari 
Ali Eftekhari kom till Sverige när han var två år och är idag grundare till musikfestivalen Big Slap. Han började redan som 16 åring arbeta som diskare inom evenemangsbranschen och med sin sociala förmåga skapade han ett stor kontaktnät. På StartUp får vi lyssna till Alis historia och även höra vilka tre tips han har till årets UF-företagare.

Ali Eftekhari

 

Heja Havre från UF till AB
Heja Havre hade egentligen en helt annan affärsidé från början innan de kom fram med sin "instant gröt", en smaksatt gröt i en praktisk förpackning där man endast behöver tillsätta vatten. Företaget blev utsedda till Årets UF-företag i Skåne 2020 och arbetar nu för att starta upp igen som ett AB. Heja Havre har många erfarenheter och lärdomar de vill dela med sig av till årets UF-företagare. 

Sälj-tips med Shahnoza
Shahnoza Ibragimova har under hela sitt liv varit intresserad av sälj, de började redan vid tidig ålder då hon förhandlade priset när hon skulle köpa potatis. Idag arbetar hon på Sales Only där hon rekryterar säljare till olika bolag. Shahnoza kommer ge sina främsta tips när det gäller sälj och svara på varför säljare har fått ett oförtjänt dåligt rykte. 

Partnerpaneler och banktips
Under sändningen lär vi känna Ung Företagsamhet Skånes partners lite bättre och de lämnar sina tips till årets UF-företagare. SEB, Swedbank och Sparbanken Skåne berättar om sina erbjudande till eleverna för att hålla koll på sin ekonomi i företaget. 

Sysav pratar hållbarhet och tar upp goda och mindre goda exempel på hållbara produkter. 

Svenskt näringsliv, Sparbanksstiftelsen Skåne och Malmö Stad diskuterar företagande och ungas entreprenörskap i en panel. 
 

Vi ses torsdagen den 17 september klockan 09:30

Till sändningen

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.