Hem / Nyheter & Event / StartUp 2022

StartUp 2022

Dags att kicka igång UF-året - STARTUP 2022!

Den 5 oktober drar vi igång UF-året med evenemanget STARTUP 2022 på Storsjöteatern i Östersund. För första gången på 3 år blir det äntligen en kick-off! Vi utlovar inspiration, information och spännande gäster. Kort och gott - en rivstart på det kommande UF-året!

Program

Dagen kommer bestå utav att att Jämtlands landshövding Marita Ljung kommer få inviga detta UF-år, UF-alumner som berättar om sin resa och avsluta med en inspirationsföreläsning av Jonas Hagström. Ni kommer även att få träffa en del av våra partners som kommer att informera alla UF-elever om olika regler som finns, men även hjälpa dem med hur man på bästa sätt startar sitt UF-år. Vi vågar utlova en inspirerande dag fylld med pepp, information och tävlingar där vi äntligen får sparka igång UF-året fysiskt tillsammans mer er.  

Anmälan till StartUp 2022

Nu är det dags att anmäla dig och dina elever! Du som lärare eller övrig skolpersonal anmäler er närvaro i inloggat läge via knappen nedan. Har du frågor om din anmälan, kontakta diba.adhami@ungforetagsamhet.se

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.