Här kan du ta del av vårt erbjudande för grundskolan

Entreprenöriellt lärande med Ung Företagsamhet Stockholm

Ung Företagsamhet jobbar för att ge dig som är pedagog, skolledare eller SYV inom grundskolan så bra förutsättningar som möjligt att komma igång med samt utveckla det entreprenöriella lärandet på din skola.

Att arbeta med entreprenörskap i grundskolan innebär att stimulera elevernas kreativitet, nyfikenhet och självförtroende. Där eleverna får träna på att omsätta idéer i handling och lösa problem. Grundskoleläromedlen är framtagna som konkreta verktyg för hur man kan arbeta med entreprenörskap i klassrummet.

Läromedlen har kopplingar till centralt innehåll i flera olika ämnen och kan med fördel användas ämnesövergripande. Vilket läromedel som passar för din årskurs och ämne kan du enkelt se i läroplanskopplingen i inloggat läge.

Hos oss hittar du elevaktiviteter som Framtidskoll, färdigplanerat material i form av läromedel, digitala lärmoduler, digitala spel, filmer, utbildningar och mycket mer. Allt detta kan du ta del av genom att klicka dig in på knapparna ovan för mer informationen eller registrera dig på vår hemsida och logga in för att få tillgång till allt kostnadsfritt material.

Kontakt

Elin Henningsson
Projektledare, Stockholm
Kontakta mig om:
Du är lärare, skolledare eller SYV och vill veta mer om Ung Företagsamhet på grundskolan.
Christoffer Orsander
Projektledare, Stockholm
Kontakta mig om:
Du är lärare, skolledare eller SYV och vill veta mer om Ung Företagsamhet på grundskolan.