SvD Affärsbragd delas ut på SM i Ung Företagsamhet

Fram till den 24 april kan du vara med och rösta på vem som ska få priset som delas ut på SM i Ung Företagsamhet.

2019-04-11

Sverige

Det har återigen blivit dags att utse vem som tar hem titeln SvD Affärsbragd. Tio entreprenörer gör upp om priset. Du har makten över vilka fem som går till final. Röstningen pågår mellan 21 mars och 24 april. Priset delas ut på SM i Ung Företagsamhet på Stockholmsmässan den 6 maj.

Läs om alla kandidater här

Nyheter

 • Finalister UF till AB-stipendiet

  Sverige Under SM i Ung Företagsamhet koras vinnaren av UF till AB-stipendiet på 50 000 kr och vi kan nu avslöja de fem finalisterna. Det har varit rekordmånga sökande i år och otroligt tuff konkurrens.
 • Varmt välkommen på föreningsstämma 2019

  Sverige Som medlem i föreningen Ung Företagsamhet i Sverige är du välkommen att delta i vår årliga föreningsstämma som äger rum i anslutning till SM i Ung Företagsamhet.
 • Locker Room Talks Shanga Aziz får Kompassrosen

  Sverige Shanga drev UF-företaget Locker Room Talk UF tillsammans med Rogerio Silva hemma i Finspång. Nu prisar Kungen arbetet med Locker Room Talk.
 • Ung Företagsamhet Skaraborg söker Regionchef

  Sverige Ung Företagsamhet i Skaraborg söker en regionchef som kan utveckla verksamheten mot nya höjder.
 • UF-alumnen Hanna Jörnhammar om UF till AB

  Sverige Hanna Jörnhammar är UF-alumnen från Gotland som driver bolaget Lin Living som säljer linneprodukter. Idag har hon både en e-handel, en fysiskt butik i Stockholm och flertalet återförsäljare runt om i Europa. För två år sedan vann hon stipendiet UF till AB som gav henne möjligheten att utveckla sin verksamhet vidare - det här säger hon om stipendiet.