Välkommen till länets

UF-marknader 26-28 april

Under varje år arrangerar vi på Ung Företagsamhet Södermanlands största mässa för unga företagare - Entreprenörskap på riktigt. 2022 är vår förhoppning att både tävlingsdagar och mässan sker på ett annorlunda sätt. Vi kommer att frilägga tävlingsdagen från mässan och genomföra en ny typ av mässa i en kommersiell miljö.

Mellan den 26-28 april sker mässan som en separat aktivitet där vi istället erbjuder eleverna en marknadsliknande aktivitet i våra tre största kommunstäder. Vår förhoppning är att UF-företagen i denna miljö ska få ännu fler besökare och kunna interagera med kunderna på ett annat sätt, då UF-företagarna istället för att stå i en avskild mässhall nu kommer att befinna sig på ett torg bland allmänheten. 

Marknaderna kommer att äga rum:

  • 26 april i Nyköping kl. 11:00 - 18:00

  • 27 april i Katrineholm kl. 11:00 - 18:00 

  • 28 april i Eskilstuna kl. 12:00 - 18:00

Så har du vägarna förbi någon av dessa städer under marknadsdagarna, se till att komma förbi och besök våra UF-företagare. Här går det att shoppa allt från bakverk, snacks och fina inredningsdetaljer till smarta tjänster som löser era vardagsproblem. Passa på att inspireras av framtidens entreprenörer! Välkomna!  

 

För monterkarta se nedan:

 

Monterkarta marknader 26-28 april

Se monterkarta för vardera stad nedan

PRESS

Är du press? Kontakta oss gärna innan och berätta att du kommer.
Linn Bergström
Projektledare, Södermanland
Kontakta mig om:
Du har frågor om våra evenemang eller om partnerskap och finansiering.
Josefin Holmgren
Regionchef, Södermanland
Kontakta mig om:
Generella verksamhetsfrågor, personal, ekonomi och kommunsamarbeten samt press.