UF NEXT LEVEL

Så förverkligar du din företagsidé!

Har du drivit UF-företag? Visst är känslan av att ta sin affärsidé vidare efter UF-året lite nervkittlande? Här får du tre bra tips som kan hjälpa dig att ta din företagsidé till nästa nivå!

Tillsammans med våra partners Almi Företagspartner Stockholm/Sörmland, Sörmlands Sparbank, Sparbanken Rekarne och Nyföretagarcentrum runt om i Södermanland, får du som driver eller har drivit UF-företag ta del av hjälp när du vill förverkliga din affärsidé efter ditt UF-år. Kanske du vill fortsätta med den idén du hade under ditt UF-år, eller starta ett företag med en helt ny idé? Oavsett vart du befinner dig kan följande tre steg vara en bra start för att förverkliga din företagsidé och ta din företagsamhet till en helt ny level!

OBS! För att ta del av erbjudanden måste du vara registrerad UF alumn. Det blir du genom att registrera dig som UF alumn HÄR, eller om du driver UF-företag just nu genom att klicka på " Bli UF alumn" i inloggat läge på din profil.

UFNL

Steg 1

Dags att starta igång! Första steget blir att skriva en affärsplan och registrera ditt företag på verksamt.se. Behöver du hjälp? Hör av dig och boka in ett möte med oss på Nyföretagarcentrum. Boka ett möte med det kontoret som ligger i din kommun!

Steg 2

Okej, du fortsätter med att boka ett bankmöte för att kunna få ett organisationsnummer och banktjänster. Ta del av vårt gemensamma erbjudande ”Företagspaket Bas” utan kostnad året ut (tills 31 december 2021) och boka in ett möte med oss på Sörmlands Sparbank & Sparbanken Rekarne så hjälper vi till.

Företagspaket Sparbanken Rekarne

Företagspaket Sörmlands Sparbank

OBS! För att ta del av erbjudanden måste du vara registrerad UF alumn. Det blir du genom att registrera dig som UF alumn HÄR, eller om du driver UF-företag just nu genom att klicka på " Bli UF alumn" i inloggat läge på din profil.

Steg 3

Nu är du nära att förverkliga din företagsidé, nu gäller det att sätta igång på riktigt! Identifiera din kundgrupp genom marknadsundersökningar, utveckla din produkt och KÖR! Vill du ha ett bollplank eller behöver du ett företagslån? Hör av dig till oss på Almi Företagspartner Stockholm/Sörmland.

September 2021: Workshop "Next level" med Almi

Vill du bli entreprenör? För dig som tidigare testat att driva företag genom exempelvis Ung Företagsamhet, Ung Entreprenör eller liknande, anordnar Almi Företagspartner nu Next Level: En workshop-serie i fyra delar där du tillsammans med likasinnade får verktyg för att hitta eller utveckla en ide och ge förutsättningar för skalbarhet och överlevnad i den stora världen. Förbered dig på konkreta do´s and don´ts, inspiration och nätverk som kommer att ta din idé eller ditt företag till next level.

Föranmäl ditt intresse redan nu för att få en inbjudan när det är dags: Anmälningslänk 

PST! Du måste vara registrerad UF alumn för att kunna ta del av samtliga erbjudanden.

Föreläsning: UF Next Level

Under E-week 2021 genomförde våra partners Almi Företagspartner Stockholm/Sörmland, Sörmlands Sparbank, Sparbanken Rekarne och Nyföretagarcentrum ett digitalt event där de berättade mer om deras erbjudanden och gav tips till dig som vill förverkliga din företagsidé. Missade du den? Se den här!