Den här sidans innehåll kommer från region Fyrbodal. Välj Fyrbodal som din region här eller välj en annan region här.

Ung Företagsamhet Fyrbodal söker regionchef

Ung Företagsamhet i Fyrbodal söker en regionchef som har erfarenhet av ledarskap och ett stort engagemang för entreprenörskap i skolan.

2018-11-23

Sverige

Som regionchef har du huvudansvaret för verksamheten på regional nivå samt att vara föreningens ansikte utåt. Dina arbetsuppgifter är av både strategisk och operativ karaktär där fokus ligger på planering och ledning av verksamheten, finansiering, styrelsearbete samt försäljning och upprätthållande av partneravtal. I tjänsten ingår personalansvar för tre anställda där du fungerar som lönesättande chef. I arbetsuppgifterna ingår även löpande administration, budgetering, uppföljning och rapportering samt bokslut och analys av ekonomiskt utfall. Rapportering sker direkt till styrelsen. Du håller även kontinuerlig kontakt med vårt nationella kansli Ung Företagsamhet i Sverige och rapporterar vid behov i olika frågor.  

Kvalifikationer
Vi söker dig med stort engagemang och ledarerfarenhet, som har en god förmåga att se och lyfta dina medarbetare för att tillsammans hitta lösningar. Du har för tjänsten relevant utbildning och/eller erfarenhet av att leda ett mindre företag eller organisation där du också har haft ekonomiskt ansvar. Det är viktigt att du har ett genuint intresse för entreprenörskap och samhällsutveckling. Har du tidigare arbetat inom Ung Företagsamhet är det meriterande.

Hos oss får du en roll med stort ansvar och du är delaktig i att utveckla organisationen, både regionalt och nationellt. Som person är du därför självgående, initiativrik och duktig på att leda, inspirera och samverka med andra. Eftersom du kommer att jobba med mycket varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo är det väsentligt att du har vana att prioritera och strukturera din vardag. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp, har ett hjärta som brinner för att utveckla andra människor och är med stor prestigelöshet beredd att hugga i där det behövs då vi arbetar tillsammans som ett team.

Du ska ha god datorvana och god förmåga att formulera dig i både tal och skrift. Arbetet innefattar vissa aktiviteter som förläggs på kvällar och helger. Resor och övernattningar förekommer periodvis och då tjänsten innefattar resor i länet är körkort ett krav.

Anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Placering: regionkontoret i Trollhättan.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV till rekrytering.fyrbodal@ungforetagsamhet.se

Vi vill ha din ansökan senast den 13 december, löpande urval kan komma att ske. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till styrelseordförande Marianne Carlsson, 070 868 59 60. Specifika frågor rörande tjänstens innehåll besvaras av regionchef Jill Stor, 0707 83 20 35.

Ung Företagsamhet® är en icke vinstdrivande organisation vars syfte är att ge unga människor en ökad tro på sin egen företagsamhet. Detta gör vi dels genom att stimulera ungdomars kreativitet och entreprenörsanda dels genom att ge ungdomar insikt i företagandets villkor och drivkrafter. Ung Företagsamhet finns i hela Sverige fördelat på ett nationellt kansli och 24 fristående regionala föreningar. Ung Företagsamhet i Fyrbodal (Fyrstad, Bohuslän och Dalsland) har fyra anställda och verkar både i grundskolan och gymnasiet. Läs mer på www.ungforetagsamhet.se/fyrbodal

Nyheter

 • UF-mässan: Entreprenörskap på riktigt 26-27 mars

  Fyrbodal Årets regionala UF-mässa - Entreprenörskap på riktigt 2019 - samlar fyrbodals UF-företagare, för att under två dagar visar upp sina produkter i Arena Vänersborg. 26-27 mars går mässan av stapeln och vi kan garantera en fantastisk upplevelse med mycket inspiration.
 • Ledare för en dag

  Fyrbodal Eventet Ledare för en dag genomförs i Sverige på flera platser runtom i Sverige inom ramen för UF alumni och ledarskapsveckan. Dagen syftar till att ge en UF alumn möjligheten att få följa en ledare under dag på jobbet.
 • Riktiga och viktiga möten med EWB

  Fyrbodal Modiga och kreativa ungdomar från Sverige och Lettland möts denna vecka i Uddevalla för att tillsammans jobba med entreprenörskap och företagande. Utbytet har kommit till stånd genom att lärare på Agnebergsskolan (Uddevalla Gymnasieskola) har sökt kontakt med andra skolor i Europa som jobbar aktivt med entreprenörskap. Genom Ung Företagsamhet får UF-skolor tillgång till nätverket och portalen ”Enterprise Without Borders” (EWB) som kopplar samman UF-skolor i hela Europa.
 • Kickoff 2018

  Fyrbodal Knyt nya kontakter - Sälj in er idé - Få feedback. På årets Kickoff kommer närmare 300 möten att ske mellan UF-företag och det lokala näringslivet på deras hemmaplan. Missa inte att anmäla ert UF-företag!
 • Dags att anmäla er till julmarknaderna!

  Fyrbodal Säljer ditt UF-företag en produkt som är den perfekta julklappen? Då är julmarknaderna den perfekta platsen att sälja på!