Den här sidans innehåll kommer från region Halland. Välj Halland som din region här eller välj en annan region här.

Ung Företagsamhet i Halland söker projektledare grundskola.

Just nu söker vi en projektledare med fokus grundskola. Vill du bli en del av vårt team i Halland?

Halland


Ung Företagsamhet jobbar med entreprenörskap i skolan. Vi finns över hela Sverige och är en ideell, partipolitisk obunden, utbildningsorganisation. Målet är fler företag och fler företagsamma medborgare.

Ung Företagsamhet i Halland är en arbetsgivare som är mån om sina anställda. Vi erbjuder ett kul, omväxlande och utvecklande jobb. Du blir en del av vårt kreativa, målinriktade och handlingskraftiga team och ditt arbete präglas av eget ansvar och stor delaktighet. Ung Företagsamhet i Hallands län vill att du ska må bra och trivas hos oss och erbjuder dig kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och du omfattas av kollektivavtal mellan IDEA – Unionen. Vi arbetar efter målstyrd arbetstid. I våra tjänster förekommer en del tidiga morgnar och sena kvällar. Vi arbetar över hela Halland.

Just nu söker vi en projektledare med fokus grundskola. Vill du bli en del av vårt team? Ansök senast 12/9 2017

Vi söker en utåtriktad, säljande och målfokuserad person som har lätt för att kommunicera, skapa och bibehålla goda relationer. Du brinner för entreprenörskap i skolan. Du är utåtriktad och har lätt för att ta nya kontakter och trivs med att prata inför grupp. Att arbeta för Ung Företagsamhet kräver självständighet, god administrativ förmåga, men också lagarbete och förmågan att kunna hålla igång många aktiviteter samtidigt. Du är ordningsam och bra på att planera och dokumentera ditt arbete. Du jobbar med Word, Power Point och Excel.

Arbetet består i huvudsak av:

  • Sälja in våra läromedel till grundskolor i Halland
  • Vårt Samhälle, Min Framtid och Ekonomi och Se Möjligheterna
  • Telefonkontakt med lärare, SYV, skolutvecklare
  • Ansvara för workshops och utbildningar
  • Prognoser och uppföljning
  • Skapa/bevara relationer och samarbeten med näringslivet i Halland
  • Arbeta med vår privata finansiering

Kvalifikationer:
Tjänsten kräver B-körkort. Det är meriterande att ha god kännedom om eller erfarenhet av entreprenörskap i skolan. Vi söker dig som är tillmötesgående i ditt bemötande. Du gillar att arbeta strategiskt efter tydliga mål. Personliga egenskaper och erfarenheter väger tungt.

Vi erbjuder ett kul, omväxlande och utvecklande jobb. Du blir en del av vårt kreativa, målinriktade och handlingskraftiga team och ditt arbete präglas av eget ansvar och stor delaktighet. Ung Företagsamhet i Hallands län vill att du ska må bra och trivas hos oss och erbjuder dig kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och du omfattas av kollektivavtal mellan IDEA – Unionen. Vi arbetar efter målstyrd arbetstid. I tjänsten förekommer en del tidiga morgnar och sena kvällar. Vi arbetar över hela Halland.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning (60 %) med tillträde efter överenskommelse HT 2017 tom 14 juni 2019. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi arbetar över hela Halland och har kontor på Trade Center i Halmstad.

Välkommen med din ansökan (Personligt brev + CV)
Regionchef Ida Thorén Olsson
ida.thoren@ungforetagsamhet.se
0708-633 430

Vi önskar ha din ansökan senast den 12 september 2017. Märk ansökan med ”Projektledare grundskola”. Urval och intervjuer sker dock löpande vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan dess.