Ung Företagsamhet i Sverige söker junior analytiker

Just nu finns en spännande chans att jobba på Ung Företagsamhets nationella kansli i Stockholm.

2019-02-05

Sverige

Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell organisation som utbildar i entreprenörskap. I skolor över hela Sverige får elever i grundskolan och gymnasiet möjlighet att utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap. Detta genom en kombination av teori och praktik. Verksamheten ger konkreta resultat i form av fler företagare och fler företagsamma medarbetare. Ung Företagsamhet har funnits sedan 1980 och består av ett nationellt kansli i centrala Stockholm och 24 regionala föreningar, totalt ca 120 medarbetare. Nu söker vi en junior analytiker.

Som junior analytiker är du ett stöd i den löpande uppföljning av verksamheten för att vi som organisation ska nå våra gemensamt uppsatta mål. Arbetet kommer mestadels bestå av att ta fram underlag och presentationer baserad på statitstik från vårt register och CRM-system men även att skapa relevanta enkäter för datainsamling. En del av sysslorna är rent administrativa medan
andra kräver mer analysförmåga. I rollen ingår att ge våra 24 regionkontor support gällande statistikuppföljning via telefon, mail och skype. Arbetet leds av Ung Företagsamhet Sveriges kvalitetsansvarig.

Rollen kräver mycket goda kunskaper i Microsofts olika program i allmänhet men Excel och PowerPoint i synnerhet. Vi ser gärna att du är van att jobba i olika datasystem och erfarenhet av datasystem. Vi tror att du har en utbildning inom statistik, nationalekonomi eller motsvarande och något till några års arbetslivserfarenhet i liknande positioner.

Som person är du analytisk, noggrann och strukturerad. Du är trygg i ett högt tempo. Hos oss är flexibilitet och prestigelöshet viktigt, liksom att du tar ansvar för ditt område och är en god lagkamrat. Vi förutsätter att du delar vårt engagemang för fler företagsamma unga människor i Sverige.

Vi erbjuder dig en tjänst där du får en junior roll på en arbetsplats där engagemang och företagsamhet står i fokus. Du kommer vara en del av nationella kansliet som idag består av 12 personer. Du får även kollegor över hela Sverige och tillsammans är vi med och bidrar till många unga människors framtid. Vi på Ung Företagsamhet värnar om våra anställda. Vi sitter i trevliga lokaler
vid Östermalmstorg, har generösa friskvårdsförmåner, tillämpar flexibel arbetstid och har kollektivavtal.

Anställningsform? Tjänsten är ny och därmed tidsbegränsad på ett år med möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid med placering i Stockholm. Vi tillämpar individuell lönesättning och sex månaders provanställning.

Låter detta intressant? Välkommen in med din ansökan, cv och personligt brev till anna.skioldebrand-berg@ungforetagsamhet.se, så fort som möjligt, senast de 20 februari. Intervjuer sker löpande under processen. Vid frågor om tjänsten, kontakta hr-ansvarig Anna Skiöldebrand Berg: anna.skioldebrand-berg@ungforetagsamhet.se, 08-783 80 08

Nyheter