Ung Företagsamhet Jämtland söker regionchef

Vill du utvecklas med oss? Den ideella föreningen Ung Företagsamhet Jämtland söker en regionchef med ett stort engagemang för entreprenörskap i skolan, eget driv och ledarskapsförmåga.

2019-03-11

Sverige

Vi är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation som sedan 1980 har jobbat med utbildning av gymnasieelever i entreprenörskap genom processutbildningen UF-företagande. Forskning visar att de personer som drivit UF-företag på gymnasiet oftare startar eget företag, tjänar bättre och har lägre arbetslöshet än andra. Sedan 2010 arbetar vi även med grundskolan.

Arbetsuppgifter
Som regionchef har du huvudansvaret för verksamheten på regional nivå. Du är föreningens ansikte utåt. Dina arbetsuppgifter är av både strategisk och operativ karaktär där fokus ligger på planering, utveckling och ledning av verksamheten, styrelsearbete, finansiering, samt försäljning och upprätthållande av partneravtal. I tjänsten ingår personalansvar där du fungerar som lönesättande chef. I arbetsuppgifterna ingår även löpande administration, budgetering, uppföljning och rapportering samt bokslut och analys av ekonomiskt utfall. Rapportering sker direkt till styrelsen. Du håller även en kontinuerlig kontakt med och sköter rapportering vid behov i olika frågor till vårt nationella kansli Ung Företagsamhet Sverige.

Kvalifikationer
Vi söker dig med stort engagemang och ledaregenskaper. Du ska ge goda förutsättningar för dina medarbetare att tillsammans med dig skapa en stark och hållbar verksamhet. Du har för tjänsten relevant utbildning eller erfarenhet av att leda ett mindre företag eller organisation där du också har haft ekonomiskt ansvar. Det är viktigt att du har ett genuint intresse för entreprenörskap i skolan och samhällsutveckling. Har du tidigare arbetat inom Ung Företagsamhet är det starkt meriterande. Hos oss får du en roll med stort ansvar och du får mycket stor betydelse för föreningens utveckling. Som person är du därför utvecklingsbenägen och relationsorienterad. Du ska skapa engagemang, tillföra energi och skapa lust i arbetet såväl inom den egna organisationen som i mötet med skolledare, lärare, elever och partners. Eftersom du kommer att jobba med mycket varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo är det väsentligt att du har vana att prioritera och strukturera din vardag. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp, och är med stor prestigelöshet beredd att hugga i där det behövs. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med start enligt överenskommelse med placering i Östersund. Körkort är ett krav.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig är du välkommen att skicka din ansökan i form av ett personligt brev och CV till sara.larsson@ungforetagsamhet.se senast 2019-04-01 Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att höra av dig till ordförande Sara Anselmby, 072-73 27 757 och/eller regionchef Sara Larsson 070-241 02 16 Läs mer på www.ungforetagsamhet.se

Nyheter