Ung Företagsamhet Skåne söker skolansvarig

Ung Företagsamhet Skåne söker en skolansvarig som främst ska jobba med vår processutbildning UF-företagande. Vi är inne i en expansiv och spännande fas och erbjuder ett omväxlande och utvecklande jobb.

2018-08-06

Sverige

Ung Företagsamhet jobbar med entreprenörskap i skolan. Vi finns över hela Sverige och är en ideell, par­tipolitiskt obunden, utbildningsorganisation. Målet är fler företag och fler företagsamma medborgare. Orga­nisationen stöds av offentliga aktörer och det privata näringslivet.

Arbetet innebär i huvudsak att du kommer att arbeta mot gymnasieskolor i Skåne som erbjuder UF-företagande samt nybearbetning. Din uppgift blir att arbeta med entreprenörskap genom vår processutbildning, UF-företagande. Det handlar bland annat om att etablera och utveckla relationer med befintliga och nya skolor, vara stöd/support och kontaktperson till lärare och skolledningar, arrangera och hålla i utbildningar för lärare och planera insatser för elevinspiration kring våra koncept. Vi har höga ambitioner med att utveckla vår verksamhet i regionen.

Vi söker en utåtriktad, säljande och målfokuserad kollega som har lätt för att kommunicera, skapa och bibehålla goda relationer. Du brinner för entreprenörskap i skolan, trivs med att prata inför grupp, entusiasmera och utbilda samt är lösningsorienterad. Arbetet är fritt och självständigt, men samtidigt jobbar vi tätt ihop i vårt team där energi, glädje och laganda är viktigt. Dina personliga egenskaper och erfarenhet är viktiga för oss men har du drivit UF-företag eller har erfarenhet av Ung Företagsamhet på något sätt, har kunskap om skolans värld eller van att utbilda andra så blir din startsträcka kortare. Periodvis är det många aktiviteter på gång samtidigt, så du behöver gilla högt tempo och vara beredd att hugga i där det behövs. Arbetet innefattar också dokumentation. Viss partnerbearbetning kan förekomma. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder ett kul, omväxlande och utvecklande jobb med många externa kontakter både inom skola, kommun, näringsliv och andra organisationer. Vi är ett kreativt, målinriktat och handlingskraftigt team där du har möjligheter att påverka verksamheten. Ditt arbete präglas av eget ansvar och stor delaktighet. Tjänsten är en heltidstjänst med visstidsanställning fram till den 30 juni 2019 med  möjlighet till förlängning/fast anställning. Vi har vårt kontor i centrala Malmö, men tjänsten innebär en hel del resor inom regionen. Vissa aktiviteter och evenemang kan förekomma på kvällstid och ibland helger.

Välkommen med din ansökan
Regionchef Susan Wahlgren Persson
susan.wahlgren@ungforetagsamhet.se
0709-383817

Vi önskar att ha din ansökan hos oss senast den 30 aug 2018. Urval och intervjuer sker dock löpande vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan dess.

Nyheter