Skaraborg söker regionchef

Ung Företagsamhet Skaraborg söker Regionchef

Ung Företagsamhet i Skaraborg söker en regionchef som kan utveckla verksamheten mot nya höjder.

2019-04-08

Sverige

Vi söker dig med ledarerfarenhet, stort engagemang, intresse för entreprenörskap och stort hjärta för utveckling av både människor och verksamhet.

 

Arbetsuppgifter

Som regionchef är du regionalt ansvarig för verksamheten och föreningens ansikte utåt. Dina arbetsuppgifter är av både strategisk och operativ karaktär där fokus ligger på planering och ledning av verksamheten, finansiering samt försäljning och upprätthållande av partneravtal. I tjänsten ingår personalansvar för tre anställda där du fungerar som lönesättande chef. I arbetsuppgifterna ingår även löpande administration, budgetering, uppföljning och rapportering samt analys av ekonomiskt utfall. Rapportering sker direkt till styrelsen. Du håller även kontinuerlig kontakt med vårt nationella kansli Ung Företagsamhet i Sverige och rapporterar vid behov i olika frågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig med stort engagemang och ledarerfarenhet, som har en god förmåga att se och lyfta dina medarbetare. Du har för tjänsten relevant utbildning och/eller erfarenhet av att leda ett mindre företag eller organisation där du haft ekonomiskt ansvar. Det är viktigt att du har ett intresse för entreprenörskap och samhällsutveckling. Din roll innebär ett stort ansvar men också en stor delaktig i att utveckla organisationen, både regionalt och nationellt. Som person är du självgående, initiativrik och duktig på att leda, inspirera och samverka med andra. Tjänsten innebär en stor variation av arbetsuppgifter, inte sällan i högt tempo, vilket innebär att en förmåga att prioritera och strukturera är nödvändig. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, har ett stort hjärta för utveckling av både människor och verksamhet. Du ska ha god datorvana och god förmåga att formulera dig i både tal och skrift. Arbetet innefattar vissa aktiviteter som förläggs på kvällar och helger. Resor och övernattningar förekommer periodvis och då tjänsten innefattar resor i länet är körkort ett krav.

Anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Placering: regionkontoret i Skara.

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV till skaraborg@ungforetagsamhet.se. Vi vill ha din ansökan senast den 30/4, löpande urval kan komma att ske. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till styrelseordförande Håkan Johansson, 072-226 96 61. Specifika frågor rörande tjänstens innehåll besvaras av regionchef Marcus Särkijärvi, 076-883 02 20.

Nyheter