Ung Företagsamhet söker key account manager

Är du grymt bra på att sälja? Vill du göra nytta för Sverige, på riktigt? Då kanske du är Ung Företagsamhet Sveriges nya Key Account Manager, KAM?

2019-09-03

Sverige


Vi som organisation står inför en ny expansiv resa i syfte att ge fler unga chansen att testa på entreprenörskap. Det gör vi genom att låta elever på ett praktiskt sätt ta del av våra läromedel och utbildningar, från grundskolan till gymnasiet. Vi behöver både fler och nya finansiella partners/sponsorer för att fortsätta växa vår organisation ytterligare och möta det behov som vi ser finns där ute. 

Rollen som KAM innebär är du ansvarar för att hitta nya sponsorer som stöttar föreningen Ung Företagsamhet Sverige. Du är en av två KAM på nationella kontoret, där du särskilt ansvarar för nybearbetning. Ni jobbar båda nära finansieringskommittén i nationella styrelsen. Du ansvarar för:

  • Att bearbeta nya sponsorer/partner inom det privata näringslivet, med särskild inriktning på börsnoterade bolag.
  • Att utveckla vårt erbjudande på ett sätt som kombinerar såväl samhällsnytta som affärsnytta för våra sponsorer.
  • Du ansvarar för dina partners från ax till limpa och ser till att vårda relationer.  

Rollen kräver ett par års erfarenhet av framgångsrikt försäljningsarbete med bevisat positiva resultat. Vi förutsätter att du har viss erfarenhet av att jobba med CRM system.  

Som person är du orädd, resultatfokuserad och triggas av högt uppsatta mål. Viktigt är också att du är förtroendeingivande och övertygande i dina kontakter med människor på olika nivåer i bolag. Du har engagemanget och affärsmässigheten som krävs för att bygga relationer, men drivet och självdisciplinen att våga göra avslut och hålla aktiviteten på en ständigt hög nivå. 

Vi erbjuder dig en tjänst på en arbetsplats där engagemang och företagsamhet står i fokus. Du kommer vara en del av nationella kansliet som idag består av 14 personer. Du får även kollegor över hela Sverige. Vi på Ung Företagsamhet värnar om våra anställda. Vi sitter i trevliga lokaler vid Östermalmstorg, har generösa friskvårdsförmåner, tillämpar flexibel arbetstid och har kollektivavtal. Det är förstås ett stort plus om du har drivit UF-företag. Du finner våra nuvarande partners här.

Anställningsform? 
Tjänsten är ny och därmed tidsbegränsad på ett år med möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid med placering i Stockholm. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Låter detta intressant? 
Välkommen in med din ansökan, cv och personligt brev till anna.skioldebrand-berg@ungforetagsamhet.se, så fort som möjligt, senast den 15 september. 

OBS. Intervjuer sker löpande under processen. 

Vid frågor om tjänsten, kontakta HR-ansvarig Anna Skiöldebrand Berg: anna.skioldebrand-berg@ungforetagsamhet.se, 08-783 80 08.

Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell organisation som utbildar i entreprenörskap. I skolor över hela Sverige får elever i grundskolan och gymnasiet möjlighet att utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap. Detta genom en kombination av teori och praktik. Verksamheten ger konkreta resultat i form av fler företagare och fler företagsamma medarbetare. Ung Företagsamhet har funnits sedan 1980 och består av ett nationellt kansli i centrala Stockholm och 24 regionala föreningar, totalt ca 120 medarbetare. 

Nyheter