Ung Företagsamhet söker projektledare

​Nätverket UF alumni har vuxit år efter år och har idag flera tusen medlemmar över hela landet. Som nationell projektledare står du i centrum av nätverket.

2018-11-14

Sverige

Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell organisation som utbildar i entreprenörskap. I skolor över hela Sverige får elever i grundskolan och gymnasiet möjlighet att utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap. Detta genom en kombination av teori och praktik. Verksamheten ger konkreta resultat i form av fler företagare och fler företagsamma medarbetare. Ung Företagsamhet har funnits sedan 1980 och består av ett nationellt kansli i centrala Stockholm och 24 regionala föreningar, totalt ca 120 medarbetare. Nu söker vi en projektledare för nätverket UF alumni.

Nätverket UF alumni har vuxit år efter år och har idag flera tusen medlemmar över hela landet. Som nationell projektledare står du i centrum av nätverket och är UF alumnis främsta ambassadör. Du har i uppgift att synliggöra och sprida nätverket gentemot många olika målgrupper, både UF-företagare och UF-alumner över hela Sverige. Du arbetar metodiskt för att de interna processerna och rutinerna kring nätverket utvecklas i linje med vår målbild tillsammans med de 24 regionala kontoren och de ideellt engagerade UF-alumnerna. Du sprider goda exempel mellan regioner och samordnar kommunikationen såväl internt och externt. Du ansvarar för de nationella alumnievenemangen med hjälp av kollegorna på Ung Företagsamhets nationella kansli. Eftersom UF alumni är en del av europeiska nätverket, JA alumni Europe, kommer du också engageras i många olika internationella sammanhang. Detta utgör 50 procent av tjänsten.

Utöver att vara projektledare för UF alumni kommer du ägna ca 50 procent av din övriga tid åt en roll som assisterande projektledare till övriga funktioner på nationella kansliet. Det kan handla om att stötta vårt arbete med finansiella partners, hjälpa till med publicering på sociala medier, jobba med förberedelser inför evenemanget SM i Ung Företagsamhet och övriga allmänna administrativa sysslor.  

Personliga egenskaper och kvalifikationer
Du är en person som gillar att ta ansvar, att administrera och att ha många bollar i luften. Du är självgående men inser också vikten av lagarbete. Du är flexibel, serviceinriktad och prestigelös. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har erfarenhet av att planera och samordna projekt. Du har självklart god erfarenhet av att kommunicera via sociala medier. Vi ser det som en förutsättning att du har drivit UF-företag och gärna att du redan är med i alumninätverket.

Anställningsform
Tjänsten är en visstidsanställning med start den 15 januari 2019 fram till 31 december 2019 med möjlig förlängning. Tjänsten är på heltid med placering i Stockholm.

Är du intresserad?

Är du intresserad att söka tjänsten så hör av dig till HR-ansvarig anna.skioldebrand-berg@ungforetagsamhet.se, vi behöver din ansökan senast 10 december 2018.

Anna Skiöldebrand Berg svarar gärna på frågor eller funderingar kring tjänsten, så ring på +46 (0)8 783 8008 eller maila. Välkommen att söka ett spännande uppdrag!

Nyheter

 • Här är årets finalister i Familjen Spendrups stipendium

  Sverige Varje år delas Familjen Spendrups stipendium ut till en UF-alumn med företagarambitioner. Vinnaren får en investering på 50 000 kronor för att utveckla sitt företag och bjuds in för att träffa Spendrups företagsledning under en dag.
 • Rawstraw UF fick pris av ManpowerGroup på EM i Frankrike

  Sverige Det svenska UF-företaget Rawstraw UF kom på en hedrande fjärdeplats under det 30:e Europamästerskapet i Ung Företagsamhet, Company of the Year Competition, som gick av stapeln i Frankrike, den 3-5 juli. Förstapriset gick till Entella Company från Turkiet.
 • Rawstraw UF tävlar för Sverige i EM

  Sverige Under SM i Ung Företagsamhet den 7 maj utsågs Rawstraw UF till årets UF-företag 2019. Nu får de representera Sverige i EM, JA Europe Company of the Year Competition, som går av stapeln den 3-5 juli i Lille, Frankrike.
 • Marknadsledande aktör stödjer Ung Företagsamhet

  Sverige De har hjälpt företag i 25 år att hantera sina kundrelationer. Nu är Lime ny partner till Ung Företagsamhet.
 • Se alla pitchar från SM i Ung Företagsamhet

  Sverige Kolla in Sveriges framtid. På scen presenterar de sina idéer för tusen personer.