Ung Företagsamhet Stockholm söker skolinspiratör

Nu öppnar sig en grym möjlighet i Stockholm. Ta dig tiden att kolla vad vi erbjuder.

2019-06-10

Sverige

Har du positiva erfarenheter från ditt år som UF-företagare som du vill dela med dig av till andra? Vill du bidra till att fler ungdomar i Stockholm får testa entreprenörskap under skoltiden? Vill du ha ett självständigt och omväxlande jobb med många externa kontaktytor och möten? Då kan du vara vår nya skolinspiratör.

Tjänsten består i huvudsak av

  • Genomföra föreläsningar för gymnasieungdomar med syfte att informera om och inspirera till UF-företagande.
  • Kontakt och stöd till elever inom konceptet UF-företagande. Viss kontakt med lärare förekommer.
  • Projektledning och/eller delaktighet i stora och små interna projekt
  • Möjlighet till fördjupning inom områdena: UF-alumni, regional UF-mässa, Startup elevkickoff, grundskolan, ekonomi, grafisk produktion, tävlingar m.m.

Din profil
Våra inspiratörer skall spegla elever i gymnasieskolan så vi ser gärna sökande med många olika erfarenheter och bakgrunder och från olika gymnasieprogram. Vi ser gärna att du är en utåtriktad, energisk och positiv person som har lätt för att få människor att lyssna på dig. Dessutom är du ansvarstagande, strukturerad, ordningsam samt bra på att ta egna initiativ och driva projekt i mål. Du är flexibel och gillar att samarbeta med andra för att hitta kreativa lösningar. Det är ett plus om du jobbat för UF redan tidigare och/eller känner till organisationen väl.

Om oss
Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom UF-företagande och sedan 2010 arbetar vi även på grundskolan med tre läromedel. Vi ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap under skoltiden.

Övrigt
Projektanställning 12 månader (med möjlighet till förlängning). Nu finns en vakant tjänst med start i augusti 2019. Tjänsten är på heltid med placering i centrala Stockholm.

Ansökan
Välkommen med din ansökan till regionchef  johannes.crona@ungforetagsamhet.se senast torsdag 20:e juni. Urval och intervjuer sker löpande.

Nyheter