Hem / Nyheter & Event / Uppsala / God jul från UF Uppsala län

God jul från UF Uppsala län

Ett annorlunda år har passerat och vi har levt under citatet: "vi ställer inte in, vi ställer om". Det har lett till att fler elever än någonsin har valt att starta UF-företag i år, totalt 1526 UF-företagare, vi har nått ut med Framtidskoll till omkring 1500 högstadieelever runt om i Uppsala län och vi har genomfört ett högklassigt digitalt Alumni-event. 

Vi vill såklart tacka våra partners, kommuner, UF-lärare, UF-företagare, grundskolor och alla andra vi arbetat med under året. Tack för att ni fortsätter stötta oss och förstår vikten av entreprenörskap, om än viktigare nu och för framtiden!

Nu går vi på julledigt och är tillbaka på kontoret tisdagen den 4 januari, då med en liten annan uppställning. Angelika Gullersbo Lindgren, skolinspiratör och Elin Henningsson, grundskoleansvarig slutar sin anställning hos oss den 8 januari. Vi får istället välkomna Saga Gustafsson, skolinspiratör och Martina Lindahl Christensson, tävlingsansvarig till team Uppsala län. 

Tack för att ni väljer att arbeta tillsammans med oss och för att ni precis som vi tror på barn och ungdomars företagsamhet!

 

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!
Önskar, Sofi, Elin, Annika, Angelika & Alex

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.