Den här sidans innehåll kommer från region Uppsala. Välj Uppsala som din region här eller välj en annan region här.

Vinnare årets årsredovisning 2019

Nu är vinnaren i tävlingen Årets Årsredovisning korad och vi säger grattis till Yippo UF från Celsiusskolan i Uppsala. Stort tack till vår samarbetspartner och tävlingsvärd för tävlingen KPMG.

2019-06-05

Uppsala

 

Yippo UF har arbetat med att annordna prisvärda discon och yippon för barn och ungdomar på lov. Tanken har varit att det ska erbjudas till en låg kostnad så att alla har möjlighet att vara med på dessa.

Juryns motivering:

Detaljerna har gjort skillnaden mellan bra och utmärkt. Årets vinnare har ställt upp en årsredovisning som tyder på god förståelse för de ekonomiska rapporterna samt har på ett tilltalande sätt beskrivit företagets gångna år. Förutom att fixa fest har de även klarat revisorernas test.

 

 

 

 

 

Nyheter

 • Tävlingar 2019/2020

  Uppsala Under ert UF-år kan ni delta i flera tävlingar där ni kan vinna prispengar, prestige och i vissa fall platser till SM i UF-företagande i Stockholm. Varje tävling har tävlingsvärdar och jurygrupper som består av representanter från Uppsala läns näringsliv.
 • Välkommen att delta i årets första tävling - Årets affärsplan

  Uppsala Ska du driva UF-företag och har en affärsidé och en genomtänkt plan? Då kan ni tävla i Årets affärsplan. Här presenterar ni ert UF-företag på ett affärsmässigt sätt och använder relevanta företagsekonomiska begrepp och beskriver företagets ekonomiska möjligheter.
 • Obligatoriska moment - registrering och rådgivare!

  Uppsala Under UF-året ska UF-företaget göra fem obligatoriska moment, det är moment som alla UF-företagare måste göra.
 • Välkommen till ett nytt UF-år!

  Uppsala Vi vill även passa på att välkomna vår nye medarbetare Alex Holmstörm.
 • Grattis Maria Masoomi!

  Uppsala Maria Masoomi invald som hedersmedlem.