Hem / Nyheter & Event / Uppstart - idéer som gör det möjligt

Uppstart - idéer som gör det möjligt

För dig som vill lära dig mer om Idéer som gör det möjligt - vår senaste verklighetsförankrade satsning mot elever i grundskolan!

På denna digitala träff kommer du få information om bakgrund, lektionsupplägg och den digitala plattformen där eleverna kan ladda upp sina egna prototyper. Det finns givetvis utrymme för att ställa frågor. 

Genom ditt deltagande förbinder du dig inte till något, detta tillfälle är helt enkelt för alla som vill veta mer och se vilka möjligheter denna satsning erbjuder.  

Du anmäler dig genom formuläret nedan, några dagar kommer du få en inbjudan till ett teamsmöte med länk. 
Om du inte har möjlighet att delta kommer vi spela in genomgången.

 

Om idéer som gör det möjligt
Idéer som gör det möjligt är en tilläggsaktivitet till läromedlet Se möjligheterna där eleverna får tillfälle att fördjupa sina entreprenöriella förmågor genom att arbeta i en strukturerad process där de går från tanke till prototyp. Vår rekommendation är att arbeta med denna aktivitet under några veckor, och att arbetet avslutas med en utställning där eleverna får visa upp sina slutprodukter. Idéer som gör det möjligt tränar elevernas kreativitet genom att de får öva sig på att se behov och hitta lösningar, samtidigt som de får övning i att samarbeta.

Lärare för årskurs:

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.