Den här sidans innehåll kommer från region Värmland. Välj Värmland som din region här eller välj en annan region här.

Mässa 2014

Tänk om det fanns en skål med hjul så man kunde rasta sin akvariefisk!? Nu är det dags igen att fylla Löfbergs Arena med 250 nya och spännande affärsidéer. Se och upplev spännande produkter och tjänster,allt från byggda jakttorn från Säffle, Fikakasse från Karlstad, hemgjorda Macarons från Storfors till sydda dataväskor från Hagfors. Välkommen till Värmlands största mässa med unga drivna entreprenörer, vår framtid!

2014-01-16

Värmland

 

När: 18 februari kl. 11-17

Var: Löfbergs Arena

Hur: Karlstadbuss kommer sätta in extra bussar på linje 6 mellan Stora Torget till Löfbergs Arena. Om man kommer med bil längs E18 är det skyltat till Löfbergs Arena, mot Färjestad. Det finns gott om parkeringsmöjligheter runt arenan. 

Fri entré och öppet för alla!

Mässans föreläsare Tina Thörner, framgångsrik kartläsare och entreprenör

 false

 

Varför ung drivkraft?

Vårt samhälle förändras hela tiden. Det som var aktuellt för några år sedan kan vara glömt idag. Förändringarna innebär både utmaningar och möjligheter, och vi behöver hela tiden nya lösningar, inspiration, engagemang och fler som vågar vara kreativa.

På Framtidsmässan samlas närmare 1 000 drivna elever från hela Värmland för att visa upp sina egna idéer genom färdiga produkter och tjänster som nyfikna besökare kan upptäcka och köpa. Här har du möjlighet att träffa framtidens entreprenörer, bredda ditt kontaktnät och ta del av intressanta föreläsningar.

Mässan är en mötesplats för dig som går i skolan, driver företag, är anställd, arbetar med skol- och samhällsfrågor, eller bara är nyfiken och vill bli inspirerad. Ung Företagsamhet ger med hjälp av engagerade lärare och näringsliv möjlighet för barn och ungdomar att utveckla sin kreativitet och företagsamhet genom inspirerande koncept under hela skoltiden. Det här är en dag för och av dem, vår framtid!

 

Kontaktperson för mässan:

Anna Dahl - Projektledare

Anna.dahl@ungforetagsamhet.se

0765556587

Nyheter

 • Projektet Hållbart företagande

  Värmland Vi vill öka elevers och lärares kompetens kring hållbarhet utifrån ett miljöperspektiv och tack vare Leader Närheten, Jordbruksverket och Europeiska utvecklingsfonden kan vi nu arbeta med dessa viktiga frågor.
 • Nu startar vi 600 nya UF-företag i Värmland!

  Värmland Häng med på resan!
 • Matsvinns-utmaningen för grundskoleelever

  Värmland Tillsammans med IKEA Karlstad vill Ung Företagsamhet Värmland främja samverkan mellan skola och arbetsliv där vi bjuder in alla elever i årskurs 4-6 i Värmland att ta sig an utmaningen att hitta en lösning på matsvinnet!
 • Emax Sverige 2018 - ANSÖK NU!

  Värmland Under en av sommarlovets första veckor, 17-21 juni 2018, arrangeras entreprenörskapscampet EMAX i Göteborg. EMAX är fyra dagar fyllda med entreprenörskap, företagande, samarbete och massvis av nätverkande och nya kontakter. EMAX vänder sig till dig som vill utvekla och utmana dig själv, samtidigt som du inspireras av andra liksaninnade i din ålder men också några av landets största och främsta entreprenörer.
 • Vinnare på UF-mässan 2018!

  Värmland Torsdagen den 22:a februari arrangerades UF-mässan i Karlstad Racketcenter. Hela 266 UF-företag ställde ut under dagen och det blev en kanondag med besöksrekord! Samtliga regionala tävlingar samt tävlingar med kvalificering till SM avgjordes. Klicka här för att se vilka som kammade hem pris i de olika tävlingarna.