foreningsstamma

Varmt välkommen på föreningsstämma 2019

Som medlem i föreningen Ung Företagsamhet i Sverige är du välkommen att delta i vår årliga föreningsstämma som äger rum i anslutning till SM i Ung Företagsamhet.

2019-04-15

Sverige

Föreningsstämman 2019 äger rum i Stockholm enligt följande:

Datum: Tisdagen den 7 maj
Tid: Registrering och fika från 09.30,  stämman pågår 10.00-11.45
Plats: Sal K11, Stockholmsmässan, Älvsjö

Alla medlemmar i Ung Företagsamhet i Sverige har rätt att närvara vid föreningsstämman men måste anmälas i förväg och senast den 2 maj till Anna Skiöldebrand Berg. Yttranderätt och rösträtt har ombud utsedda av medlemmar i regionala UF-föreningen. Kallelse med handlingar skickas till ordföranden och regionchefer samt de som redan anmält sig till föreningsstämman.
Läs mer om föreningsstämman här.

Varmt välkommen!

Nyheter

 • Finalister UF till AB-stipendiet

  Sverige Under SM i Ung Företagsamhet koras vinnaren av UF till AB-stipendiet på 50 000 kr och vi kan nu avslöja de fem finalisterna. Det har varit rekordmånga sökande i år och otroligt tuff konkurrens.
 • Locker Room Talks Shanga Aziz får Kompassrosen

  Sverige Shanga drev UF-företaget Locker Room Talk UF tillsammans med Rogerio Silva hemma i Finspång. Nu prisar Kungen arbetet med Locker Room Talk.
 • SvD Affärsbragd delas ut på SM i Ung Företagsamhet

  Sverige Fram till den 24 april kan du vara med och rösta på vem som ska få priset som delas ut på SM i Ung Företagsamhet.
 • Ung Företagsamhet Skaraborg söker Regionchef

  Sverige Ung Företagsamhet i Skaraborg söker en regionchef som kan utveckla verksamheten mot nya höjder.
 • UF-alumnen Hanna Jörnhammar om UF till AB

  Sverige Hanna Jörnhammar är UF-alumnen från Gotland som driver bolaget Lin Living som säljer linneprodukter. Idag har hon både en e-handel, en fysiskt butik i Stockholm och flertalet återförsäljare runt om i Europa. För två år sedan vann hon stipendiet UF till AB som gav henne möjligheten att utveckla sin verksamhet vidare - det här säger hon om stipendiet.